Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Krakende trap herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: krakende trap herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: krakende trap herstellen

Krakende trap repareren

Trap kraakt, raakt ook los van de muur. Het is een dichte trap en een deel open. Zit een draai in.

Krakende trap herstellen

Krakende, L-vormige trap herstellen, 15 treden, reeds gestoffeerd, mag eraf indien geen andere optie.

Krakende trap herstellen

We hebben net een trapkast laten plaatsen (hiervoor kraakten de treden niet). Na het plaatsen van MDF stootborden voor kast, kraken de (13) treden van de trap heel erg. De stootborden zijn geschroefd. Liefst wil ik de bestaande stootborden blijven gebruiken, maar dat het kraken wel zo min mogelijk wordt. Ik hoor graag een totaalprijs om dit te realiseren.

Krakende houten trappen herstellen

We hebben twee houten trappen in huis; één dichte trap (achterkant ook dicht) en een open trap. De dichte trap heeft een aantal treden die enorm kraken en bij de open trap kraken vrijwel alle treden. In de bijlage van beide trappen een foto, om een idee te geven van de situatie. Beide trappen hebben 13 treden. We zijn op zoek naar iemand die het kraken kan verhelpen.

Krakende houten trap herstellen

Wij hebben een vurenhouten dichte trap, 180 graden met 15 treden die kraakt. Dit willen we graag zoveel mogelijk laten verhelpen.

Krakende trap herstellen

In een kamerverhuurpand (met 7 kamers) zit een dichte houten trap naar de eerste verdieping die erg kraakt als iemand naar boven loopt. Dit kraken wil ik graag laten verhelpen. Het is een pand waarin 7 personen wonen en de trap is niet netjes en hoeft ook niet netter te worden, alleen heeft 1 persoon die in een kamer onder de trap verblijft erg veel last van het kraken als hij op bed ligt en er 's-avonds/'s-nachts medebewoners naar boven gaan.

Krakende trap verbeteren

De trap in ons nieuwbouwhuis (4 jaar oud) kraakt steeds meer. Ik ben nieuwsgierig naar een schatting van de kosten om dit te verhelpen.

Krakende trap herstellen

Ik heb last van een enorm krakende trap. Het betreft een dichte houten trap van de begane grond naar de eerste verdieping (13 treden). Graag wil ik een afspraak maken om de trap te laten beoordelen en mij te laten adviseren over een mogelijke oplossing en de kosten daarvan.

Houten trappen kraakvrij maken

Ik heb in mijn woning 2 enorm krakende trappen die ik graag kraakvrij wil laten maken. Het gaat om een dichte trap van de begane grond naar de 1e verdieping en een open trap van de 1e verdieping naar de zolder. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Kasten bouwen en trap herstellen

Ik wil graag: 1) Krakende traptreden herstellen (2 of 3 treden); 2) Bouwen van een kast onder de trap, het betreft de trap in de woonkamer. Het gaat om een ronde trap. Daaromheen willen we graag een kast met een deur; 3) Bouwen van kast in de slaapkamer (3 meter breed en 2 meter hoog en een diepte van ongeveer 65 cm). Materiaal graag in overleg.