Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen

Bij 4 grote ramen is er ruimte tussen de ramen en de kunststof kozijnen. Waarschijnlijk zijn de rubbers aan vervanging toe maar ik wil dit graag laten beoordelen door een vakman. Op dit moment voelen wij er toch door komen. De kozijnen zijn ongeveer 1 bij 2 meter groot.

Onderhoud aan kunststof kozijnen

Mijn woning is 10 jaar oud. Ik heb daar 3 kunststof/aluminium kozijnen waarbij de rubbers zijn verteerd of zijn gekrompen. Het gaat om 2 kozijnrubbers aan de buitenzijde en 1 aan de binnenzijde, maar ik wil graag alle kozijnen laten nazien, dus het kunnen er meer zijn. Ik wil alle rubbers die slecht zijn laten vervangen.

We willen graag de raamrubbers en ...

We willen graag de raamrubbers en kozijnrubbers van 4 grote ramen (1.3m bij 80cm) laten vervangen. Deze kozijnen sluiten niet meer sinds er geschilderd is en bovendien dienen de rubbers vervangen te worden. Graag op korte termijn.