Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen VvE vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen VvE vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen VvE vervangen

Kozijnen VvE vervangen

Bij deze vraag ik graag een offerte aan voor het vervangen van de kozijnen van onze VvE. Op dit moment hebben we aluminium kozijnen die het einde van hun levensduur bereikt hebben dus willen we zsm de vervanging uitvoeren. We willen naar HR++ houten kozijnen. Het gaat om 85 woningen waarbij de bovenwoningengemiddeld 14 ramen tellen en benedenwoningen gemiddeld 7, alleen uiteraard van wisselend formaat.

Kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw

Het gaat hier om 8 begane grond appartementen die vanuit de Vve vervangen moeten worden. Graag een afspraak m. Bt een gedetailleerde offerte zowel houtvals kunststof. Afmeting plusminus 3. 40 x 256

Portiekdeur, kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

De voordeur, inclusief het kozijn van het portiek tot de bovenste etage en de zes brievenbussen met individuele deurbel dienen vervangen te worden. Tevens willen we een veiligheidsslot op de voordeur. De VVE wil dit op korte termijn laten vervangen. Van onder tot boven zijn er vier kozijnen boven elkaar geplaatst. Het onderste kozijn is van hout, de kozijnen erboven van staal. De prijs mag een een indicatie zijn, waarna een gedetailleerdere offerte kan worden gemaakt.

Aluminium kozijnen vervangen

Namens de VvE wil ik een aantal offertes opvragen voor de vervanging van aluminium kozijnen. Het gaat om de vervanging van entreekozijnen: drie portiekentrees en de achteringang naar een fietsenberging in de kelder. We willen er graag isolatieglas in en de bestaande cilinders en postkasten laten herplaatsen. We willen verschillende opties voorgesteld krijgen voor ofwel droge beglazing, blank isolatieglas of veiligheidsglas. Ook laten we het bestaande bellentableau graag vervangen door een metalen bellentableau in dezelfde kleur als de nieuw kozijnen (geen Trespa, wel bronskleurig). We willen een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Plaatsen van een lichtstraat

Opdrachtbeschrijving 1. Het overkappen van een atrium/patio dmv het plaatsten van een lichtstraat. Oppervlakte te bedekken ruimte: 3,63 x 3,90 meter. 3 van de 4 wanden waar lichtstraat tussen geplaatst dient te worden kunnen gebruikt worden als dragende wand (bakstenen muur, zie foto. Voor montage/verankeren lichtstraat). Eén wand is een glazen pui en dient dmv kozijnen oid gemonteerd worden. 2. Isoleren, tegen kou en vocht, van 3 (bakstenen) wanden. Daarna afwerken van wanden tot stucklare (binnen)muren. Extra info: Alle bouwtekeningen/constructieve berekeningen voor werkzaamheden zijn reeds in bezit. Nog geen bouwvergunning aangevraagd, echter is het zelfde VVE blok reeds dezelfde werkzaamheden uitgevoerd (met vergunning gemeente en toestemming VVE). Werkzaamheden dienen binnen 1-4 maanden aan te vangen.

Kunststof kozijnen stellen in jaren '30 VvE-pand

Graag de kunststof kozijnen stellen (zodat ze weer goed sluiten en minder tochten) en hang- en sluitwerk controleren. Gebreken in hang- en sluitwerk repareren. Het betreft 4 woningen met aan de voorzijde in totaal 8 grote raamkozijnen, aan de achterzijde in totaal 8 grote raamkozijnen en 8 deuren naar het balkon/tuin. In jaren '30 pand in Amsterdam. Ook graag de kozijnen invetten, althans het binnenwerk, zodat alles weer soepel sluit en opengaat. Kortom, een grote onderhoudsbeurt voor een heel pand. Klus heeft geen haast, werkzaamheden kunnen in overleg gepland worden.

Kozijnen met houtrot bij de VVE

In een redelijk groot aantal kozijnen van onze VVE, totaal ruim 20 stuks, waarvan vermoedelijk ruim de helft aangetast is, zit houtrot aan de onderdorpel. Graag willen we deze liggende gedeeltes laten vervangen of laten repareren. Kunnen wij een afsprak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Hardhouten raamkozijnen aanpassen naar kiep-kantelramen

Ik wil graag 2 hardhouten draairamen dubbelglas openslaand naar binnen aanpassen/vervangen voor een kiep/-kantel raam dubbel glas. De Afmeting kozijnen 150 x 70 cm. Het betreft 2 slaapkamerramen in een appartement. De VvE van dit complex wil bij goedkeuring van deze wijziging de overige bewoners van de 38 appartementen ook in de gelegenheid stellen dit in 1 opdracht te laten uitvoeren.

Alle raamkozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

Graag ontvang ik een grove indicatie voor het vervangen van 4 ramenkozijnen en het plaatsten van dubbel glas. De ramen zijn ongeveer 2 bij 1.70 meter. Tevens dienen er ook 2 balkondeuren vervangen te worden van 2 meter breed en 2 meter hoog. De indicaite zal voorgelegd worden bij de VVE. Kunt u aangeven wat het verschil is tussen een houten en kunststof kozijnen? Er is een foto beschikbaar.

Vervangen rubber profielen kozijnen van 7 appartementen

Namens de VVE mail ik u. Wij zijn op zoek naar een partij die de rubberen profielen van de ramen kan vervangen van het gehele complex. Ons gebouw is in 1992 gebouwd en door KBM voorzien van ramen/kozijnen. Echter lijken nu in alle appartementen de rubberen profielen van de ramen en balkondeuren aan vervanging toe, doordat we merken dat er meer geluidsoverlast is en deuren/ramen minder goed sluiten. Wij hebben contact opgenomen met KBM, waarbij wij de volgende reactie kregen: “Ik heb geen archief meer van uw appartementencomplex. Toentertijd zijn de kozijnen geleverd door Timmerfabriek Van Alphen uit Wijk en Aalburg. Deze fabrikant bestaat echter niet meer. Ik kan u aanraden een lokaal onderhoudsbedrijf te benaderen voor het aanbrengen van nieuwe rubber profielen. " Het complex bestaat uit 7 appartementen, met ongeveer 2/3 ramen per appartement en 2 balkondeuren. 

Partners

Partners van Casius