Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen vervangen op de begane grond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen vervangen op de begane grond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen vervangen op de begane grond

2 kozijnen vervangen

We willen 2 kleine kozijnen laten vervangen door kunststof exemplaren met kantel-kiep ramen. Afmetingen zijn (bij benadering) 100*60 cm.

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920

Repareren tuinhuis

Ik mijn volkstuin staat een tuinhuis/ blokhut van ong 2.75x4 m. De vloer moet vervangen/ gerepareerd, want kraak en schudt. Ook de kozijnen hebben houtrot.

Kozijnen vervangen

Wij willen de kozijnen laten vervangen op de begane grond en de eerste verdieping van onze jaren 30 woning. Alles bestaat nu nog uit enkel glas en er zitten behoorlijke kieren in het kozijn. Gaat om ongeveer 8 kozijnen die dubbelglas moeten gaan bevatten.

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.

Vervangen binnendeuren

Ik wil graag mijn binnendeuren vervangen door kamerhoge deuren. Er zitten nu standaard stalen kozijnen in met een bovenlicht en opdekdeuren. Het gaat in totaal om 5 deuren.

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 7 stuks houten kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen waarvan 4 stuks met draaiknop voorziening.

3 raamkozijnen vervangen

Ik zou graag 3 kozijnen laten vervangen. Ik heb momenteel een hardhouten kozijn van 10 jaar oud die naar buiten open gaat. Ik wil graag een houten kozijn die naar binnen opengaat. De kozijnen die vervangen moeten worden zijn op de 1e verdieping op de slaapkamer.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Vervangen binnendeuren incl kozijnen Wij willen 3 deuren incl kozijnen vervangen. Ik heb op dit moment aluminium kozijnen. Dit moeten houten kozijnen worden, met nieuwe deuren.

Kozijnen en ramen in de erker vervangen

Ik wil de bestaande raampartij in de erker vervangen en van de twee ramen aan de voorkant, één raam laten maken. Ik wil nog wel bovenramen, maar liefst kleiner, waardoor de raampartij eronder groter wordt. Het houtwerk moet berekend zijn op HR++ glas. Bovenramen optioneel offreren met HR++ glas, maar daar komt waarschijnlijk weer glas-in-lood in. De opmetingen van het grote raam is 2,5 x 2,20m. De opmetingen van het kleine raam is 1x 2,20m.

Partners

Partners van Casius