Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen vervangen door kunststof met HR glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen vervangen door kunststof met HR glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen vervangen door kunststof met HR glas

Vervangen voordeur

De huidige voordeur, klemt en tocht vreselijk. Er moet waarschijnlijk nieuwe deur in. Kozijnen lijken nog in orde.

Kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping

Wij willen 3 kozijnen op de bovenverdieping gaan vervangen voor nieuwe kozijnen, inc HR++ glas. de afmetingen vd kozijnen zijn: 2x 413x181 (bxh) 1x 188x181 (bxh) Gaarne zien wij een offerte tegemoet (hout, kunststof, alu).

Draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen

Graag laat ik 3 tuimelramen vervangen voor draai kiepramen in bestaande kozijnen. Afmetingen ongeveer l x b: 1200 x 1000 mm. Het oude raam hoeft niet afgevoerd te worden. Het raam bevindt zich op de 1e verdieping.

Kozijnen met dubbel glas vervangen

Graag willen wij de kozijnen in de slaapkamer vervangen met kunststof kozijnen en dubbel glas. Bijgevoegd een foto van hoe het er uit ziet. Het is de bedoeling dat de nieuwe kozijnen er ongeveer hetzelfde uit zien! Het zijn twee ramen van 1.20 breed en ongeveer 2.80 hoog. We horen graag hoe veel dit zou kosten bij jullie! Met vriendelijke groet,

Houtrot vervangen en buiten kitwerk herstellen

Op de 1e verdieping zit aan de voorzijde houtrot aan de bovenzijde van een van de kozijnen (horizontaal). De vermoedelijke oorzaak hiervan is niet goed aansluitend kitwerk aan de buitenzijde. De opdracht betreft het vervangen van het houtrot-gedeelte en het wegnemen van de grondoorzaak (vermoedelijk herstel kitwerk aan de buitenzijde).

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Schuurdeur vervangen inclusief kozijnen

Wij willen de huidige schuurdeur verwijderen, afvoeren en vervangen. Waarschijnlijk moeten de kozijnen ook vervangen worden (nu hout).

Bestaande deur vervangen door een glazen stompe deur

Ik heb een huiskamerdeur inclusief aluminiumkozijn. Deze wil ik vervangen door een nieuw kozijn en een niet doorzichtig of melkglazen deur. Het zal dan een stompe deur worden. Kozijnen blijven dan denk ik van aluminium. Het glas boven de deur willen we dan van hetzelfde glas als de deur als dat mogelijk is. De deur zou ingemeten moeten worden. Eind juni/ tweede week juli zou ik graag beginnen.

Alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof

Vervangen van huidige kozijnen in de gehele voorgevel. Keukenraam 158 breed en 152 hoog voorzien van kiepkantelraam voorzien van tripple glas. Voordeur 103 breed en 224 hoog v.v 3 punts sluiting en tripple glas. Toiletraam 54,5 breed en 43 hoog voorzien van tripple glas. Bovenkamer 158 breed en 185 hoog voorzien van kiepkantelraam en drukgeregeld luchttoevoerrooster en tripple glas. Badkamerraam 156 breed en 62 hoog voorzien van kiepkantelraam en tripple glas. Kozijnen uitgevoerd in kunststof met hout look. Graag ook alternatief in hout aanbieden. Zie foto's

Dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen

Ik wil in een appartement op 2 hoog een aantal kozijnen en ramen laten vervangen: 3 x dubbele kozijnen hout en HR++ ramen plaatsen (in kiepvorm) Maat:2 X 66 X 175 EN 1 X 66 X 175 EN 1 X 50 X 110 cm. 115 x 175 cm elke raam. 1 x erker kozijnen hout en HR++ ramen plaatsen (waarvan 1 kleinere kiepraam)

Partners

Partners van Casius