Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen taatsdeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen taatsdeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag taatsdeuren laten maken. De afmeting van de stalen deuren is 93 x 258 cm. Glasvakvedeling 4-vaks, met roeden er tussenin. Het gaat om totaal 3 deuren. Deze moet met kozijnen worden geplaatst.

Taatsdeuren in nieuw huis plaatsen

Ik wil graag staatsdeuren door het hele huis naar de kamers in een nieuw te bouwen huis. Ik vraag me af of de kosten hoger liggen dan kozijnen en massieve deuren laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 13 deuren van circa 1 meter breed en 2,60 hoog. Hout (met glas).

Kozijnen plaatsen met taatsdeuren

Taatsdeuren laten maken met de afmeting (ongeveer) 2.60 meter hoog x 0.80 meter breed. Qua materialen zaten wij te denken aan hout met glas.

Kozijnen en houten taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag twee houten taatsdeuren met glazen panelen (met een stalen uitstraling) voor de woonkamer naar de hal. 2 x 80 cm breed en 2.30 cm hoog. Kunt u een richtprijs geven?

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Dubbele deur van 90 x 225.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil een binnendeur en tuindeuren van aluminium met een slank profiel (met glas) laten maken en ophangen in mijn huis.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken die gemaakt is van aluminium met een slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

We zoeken een betaalbare taatsdeur voor toepassing tussen onze woonkamer en atelier. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

Wij willen graag een enkele taatsdeur tussen de woonkamer en de hal. De afmeting bedraagt ongeveer 100 cm breed en 220 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

Ik wil graag een industriële look met 2 taatsdeuren tussen mijn woonkamer en serre. De afmeting is circa 1,50 breed en 2,45 hoog. Ik wil de afweging maken prijs en kwaliteitstechnisch, dus ik weet niet of ik aluminium of staal wil. Ik wil glas in de taatsdeur.

Partners

Partners van Casius