Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen

Kozijnen taatsdeuren

Afmeting opening is ca 1700x2300 . Taatsdeur met zijpaneel. Aluminium met slank profiel (met glas)

Kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen

1 x taatsdeur enkel 1 meter breed, 2 glazen ramen erin 2 x dubbele taatsdeur 2 meter breed iedere deur 2 glazen ramen erin Hout (met glas)

Kozijnen taatsdeuren

Dubbele aluminium taatsdeuren voor binnen met drie of 4 glazen vlakken afmetingen ca 2 m breed en 2,30 hoog Aluminium met slank profiel (met glas)

Kozijnen met taatsdeuren in nieuwbouw plaatsen

Voor mijn nieuwbouw woning in Amsterdam wil ik een taatsdeur van aluminium met slank profiel (met glas). De afmetingen zal ik via de mail opsturen.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren van maximaal 75 cm per deur breed. Het komt voor een trapgat en trap. Nu zitten er twee gewone deuren voor maar we willen de ruimte van de deuren beperken en de doorgang van het trapgat ruim houden. Voorbeeld kan gemaild worden. Hout.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag drie zwart stalen taatsdeuren in totaal: 2 enkele en 1 dubbele. Maten voor de twee enkele deuren ongeveer 2.25 meter hoog, 90 cm breed. Maten dubbele deur 2.25 meter hoog, 2 meter breed. Het moet geplaatst worden in bestaande openingen, wij hebben geen vloerverwarming. Wel een mooie houten parketvloer waar wellicht rekening mee gehouden dient te worden. Als de offerte goed is stuur ik hem door naar mijn aannemer.

Kozijnen met taatsdeuren maken

Voorkeur voor taatsdeur tussen hal en woonkamer. Er is een houtendeurpost en een massief houten vloer. De vloer willen wij graag intact houden. Deze loopt geheel door van woonkamer naar hal. Binnenmaat deurpost: 88 x 208 cm Buitenmaat deurpost: 96,5 x 249 cm. Plafondhoogte: 250 cm. Taatsdeur bij voorkeur van plafond tot vloer.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Staal 150 cm delen door twee deuren draaiend. Volledige plafond hoogte. Gelijke vierkanten van ong 70 cm? Weet ik nog niet

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik zou graag een taatsdeur willen van de hal naar de woonkamer en tevens een dubbele (evt met zijpaneel) van de woonkamer naar de tuinkamer. De afmetingen voor de deur van de hal naar de woonkamer zijn 260 cm hoogte bij 90 cm breedte, de afmetingen voor de scheiding van de woonkamer naar de tuinkamer 300 cm breedte bij 260 cm hoogte. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil een taatsdeur plaatsen in mijn woning. Het gaat om de opening van mijn hal en de woonkamer. De afmeting vind ik moeilijk te zeggen, aangezien er nu nog een normale deur in zit. Deze wil ik misschien vervangen voor een taatsdeur. De woning is ongeveer 2,65 meter hoog maar de breedte 1,45 meter. Dit is de afmeting van de opening zelf en niet hoe groot ik de taatsdeur wil hebben. Ik wil hier namelijk meer informatie over hebben.

Partners

Partners van Casius