Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen repareren

Scharnier van stalen kozijnen repareren

Stalen kozijnen ontwricht door inbraak

Kozijnen herstellen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het repareren van houten kozijnen - Het vervangen van de 5 ramen inclusief hr++ glas - Repareren van glas in lood. Het steigerwerk heb ik zelf.

Mechanisme van de schuifpui repareren

Het hefmechanisme van onze schuifpui werkt niet meer, waardoor hij alleen met heel veel kracht open te schuiven is. Het is een grote zware houten schuifpui, 20-30 jaar oud. Daarnaast moeten op een aantal plekken kleine reparaties aan kozijnen verricht worden.

Stalen kozijnen met roestvorming repareren

In de keuken en in de hal zijn 3 kozijnen die aan de onderkant verroest zijn.

Klemmende ramen herstellen

Ik wil graag 3 slaapkamerraampjes die klemmen laten nakijken en repareren. Wij willen namelijk alle kozijnen laten schilderen. Echter, voordat wij dit laten doen, willen we de ramen goed open- en dichtgaand hebben, zodat we niet gelijk de verf er weer af schrapen. Het betreft 3 houten slaapkamer (ongeveer 50 cm bij 1 meter) raampjes op de 1e verdieping! Het eventuele schilderwerk betreft meer dan die drie ramen.

Raamkozijnen na poging tot inbraak herstellen

Ik wil graag mijn houten kozijnen en sluitwerk laten herstellen. Bij een inbraak is mijn raam geforceerd welke schade heeft toegebracht aan mijn kozijn. Tijdens het forceren is de grendel waarmee het raam vast zit, losgekomen en beschadigd. Het gaat om het repareren van de schade aan het kozijn, en zorgen dat de grendel vervangen word, om herhaling te voorkomen.

Rotte delen kozijnen repareren

Aan het kantoorgedeelte van het bedrijfspand, de rotte plekken in de kozijnen herstellen. Het gaat om een aantal plekken. Er moet even naar gekeken worden. Er is achterstallig onderhoud. Begane grond en eerste verdieping.

Lekkende kozijnen repareren

Ik zou graag het volgende willen vragen: wij wonen net in ons nieuwe huis en nu lijken de raamkozijn in het huis te lekken. Op sommige plekken is het hout van de kozijnen daar al door aangetast. Beneden hebben we ook 2 grote schuifdeuren en daar zien we in de ochtend ook druppels aan hangen en een klein plasje op de grond staan. Ik vroeg me af of dit iets is wat jullie zouden kunnen oplossen?

Kozijnen repareren en ruit vervangen

Wij willen een ruit laten vervangen en ook een aantal door houtrot aangetaste houten kozijnen op de 1e en 2e verdieping van ons huis laten repareren. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Houten kozijnen met houtrot repareren

De kozijnen van de ramen vertonen houtrot. Graag laat ik al mijn kozijnen van mijn eengezinswoning controleren en repareren.