Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen renoveren voor en achter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen renoveren voor en achter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen renoveren voor en achter

Ramen, deuren en kozijnen vervangen

Ik ga renoveren en wil meteen de ramen, deuren en misschien kozijnen van het balkon vervangen, aangezien dubbele beglazing nodig is. Het gaat om een dubbele openslaande deur met aan beide zijden raampjes en een deur/raam in de badkamer. Zie foto's.

Kozijnen renoveren voor en achter

Ik wil de kozijnen laten renoveren aan de voor en achterzijde van de woning. De oude moeten er ook uitgehaald worden. Een steiger of kraan is noodzakelijk. Achterzijde pand: 9 kunststof kozijnen kant kiep, maten 120 x 180 HR++. Voorzijde pand: 9 x HR++, maten schuiframen 120 x 100, bovenlicht 120 x 40 hoog (half rond ) HR++

Kozijnen renoveren

Wij willen van ons huis de kozijnen laten renoveren. Dubbelglas en vernieuwen raamwerken draaiende delen.

Kozijnen vervangen of renoveren en dubbel glas plaatsen

Wij willen aan de voorkant van ons huis (1e en 2e etage) de houten kozijnen vervangen of renoveren, plus dubbel glas laten zetten.

Voordeur en voorzetramen renoveren

Wij willen de ingang van ons huis uit 1907 renoveren door de voordeur te vervangen en de zijlichten en bovenramen te voorzien van voorzetramen. Indien prijstechnisch of uitvoeringstechnisch interessant staan we er ook open voor het geheel inclusief kozijnen laten vervangen. Dit hangt af van het advies dat u uitbrengt. Let wel, we willen wel het glas in lood behouden, vandaar het idee van de voorzetramen. Niets aan ons huis is recht dus daar dient stevig rekening mee gehouden te worden. Het geheel moet sterk inbraakwerend en geluidswerend worden uitgevoerd daar we aan een drukke doorgaande weg zitten. Wij denken op dit moment aan een klassieke uitvoering deur welke bij ons huis past en hebben een sterke voorkeur voor een deelbare voordeur in RAL 5013 waarbij de kozijnen in RAL 9010 uitgevoerd moeten worden. Alleen een prijs is voor ons niet genoeg, uit uw reactie en bijbehorend advies moet blijken dat u ervaring heeft met dit soort klussen. Mocht u vragen hebben of is alles u niet geheel duidelijk dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we het een en ander eventueel eerst door kunnen spreken.

Kozijnen renoveren

Ik woon in een geschakelde woning waar op de begane grond onderhoud nodig is aan 4 grote kozijnen. Het gaat om de onderdorpels en verticale delen van de kozijnen waar houtrot in zit. De kozijnen zijn 2 tot 2,5 meter breed. Het betreft 2 kozijnen in de woonkamer, 1 in de gang en 1 in een werkkamer. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvang daarbij uw advies en een offerte.

Trap renoveren en bovenlichten aftimmeren

Ik wil mijn trap van 13 treden die bekleed is, renoveren naar een eiken/laminaten trap, die wij gevonden hebben in jullie catalogus CanDo traprenovatie. Daarnaast hebben wij 5 deuren waarbij er nu een bovenlicht bij aanwezig is. Deze kozijnen willen wij graag laten dichttimmeren door de vakman. De afmetingen zijn 46 bij 83 cm en 24 bij 81 cm.

Liggende delen van raamkozijnen vervangen

Bij 3 kozijnen hebben wij houtrot in de liggende delen. Deze delen willen wij graag indien mogelijk laten renoveren. De kozijnen van de slaapkamer zijn 2.37 meter lang en de dakkapel 2.65 meter lang.

Kozijnen van staal laten plaatsen

Wij zijn bezig met het renoveren van een pand waar van de begane grond horeca zal worden en boven privé. In het gehele pand zou ik graag stalen kozijnen willen laten plaatsen. Dit zal gaan om 100 m2 totaal. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Erker renoveren

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning een oude erker, die aan vervanging toe is. De woning staat 'op staal' gefundeerd, 60 cm diep. De fundering is gebroken en dat heeft tot scheurvorming geleid in de voorgevel. Die scheur is overigens stabiel. De scheur is ook zichtbaar in de gemetselde muur onder de erker. Ik wil die muur ook laten opknappen. De stenen rondom de scheur moeten vervangen worden. Verder wil ik al het hout van de ramen en kozijnen laten vervangen. Als het mogelijk is wil ik het zinken dakje sparen, dat ziet er nog heel goed uit en er is geen lekkage. De erker is 190 cm hoog, 80 cm diep en 220 cm breed. In de vernieuwde erker moet weer isolatieglas worden geplaatst. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten opmeten en beoordelen en ontvang daarna een offerte.