Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

4 kozijnen plaatsen voor binnendeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 4 kozijnen plaatsen voor binnendeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 4 kozijnen plaatsen voor binnendeuren

Vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen)

Wij willen op de zolder een scheidingswand laten plaatsen om er 2 kamers van te maken. de wand zal ongeveer 3.60 meter zijn. Het dak loopt in een punt en we zouden op 2.40/2.45m hoogte een vliering willen. We zullen ook 2 deuren en kozijnen moeten laten plaatsen. In een van de kamers willen we ook een dakraam plaatsen, maar dat kunnen we evt ook los laten doen. Graag zou ik een indicatie van de kosten ontvangen. We zouden het graag in de eerste week van augustus willen laten uitvoeren indien mogelijk, graag incl materialen

Raam in Blinde Muur Plaatsen

Voor mijn badkamer renovatie wil ik graag en raam laten plaatsen in en blindenmuur. Graag en offerte voor het maken van en gat in de muur, kozijnen, HR++ glas, binnen en buiten afwerking. Om u een idee te geven van wat ik hebben wil: # 1 x kiep/open raam 1000 x 600mm. of klijner met HR++ glas (satijnglas) # Huur ladders steiger # Muurslijpen met diamantzaag ca. 3400 mm. slijpwerk # Spouwlatten # raamdorpelsteen # Loodslab waterkering boven het raam # Montage kozijn en afwerking binnen en buiten # Afvoer uitkomende stenen en isolatie materialen # Levertijd # Garantie Ik zou de renovatie met spoed willen laten doen

2x Draai-kiepraam

Afmeting kozijn 1: 161x191cm Afmeting kozijn 2: 88x156 Graag willen we deze ramen+kozijnen laten vervangen en een draai-kiep raam laten plaatsen. Aangezien het de voorkant van het huis betreft moet de buitenkant dezelfde look houden. Dubbel glas HR++ Houte kozijnen

Offerte kozijnen plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van kunststof kozijnen incl. Opmeten, montage, binnen afwerking, vensterbanken plaatsen. 4 kozijnen: één op de begane grond (Afmetingen (BxH): - 1450 x 1650) en 3 op eerste verdieping. Afmetingen (BxH): 2 stuks 1450 x 1650 , 1 stuk 2150 x 1650). Kozijnen en vensterbanken bestellen wij zelf. Alvast bedankt!

Vervangen van bestaande houten kozijnen

Offerte aanvraag houten kozijn met HR++(+) glas Wij willen graag een offerte voor 3 houten draai/kiepramen met HR++ glas en een offerte met HR+++ glas inclusief plaatsen & verwijderen van de ramen op de derde verdieping. De ramen bestaan uit 2 gedeelten: een klein vijfhoekig bovenstuk en de onderste gedeelte moet draai/kiepraam zijn. Zie de grootte hieronder: Lengte x breedte Bovenste gedeelte van het raam: 3 x 670 x 1150. Onderste gedeelte: 3 x 1600 x 1150.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.

Deuren in huis

Wij willen nieuwe deurkozijnen en deuren laten plaatsen. De oude deurkozijnen en deuren moeten eruit gehaald worden. Het betreft 7 deuren/kozijnen.

Kozijnen repareren en/of vervangen (4)

Klus op 1e verdieping. Badkamer raam moet vervangen worden (75×75 cm). 3 andere ramen tonen houtrot. Stukken hout vervangen of nieuw kozijn plaatsen.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Raamkozijnen en dorpels vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van: 2x 1750 x 1500 cm (B x H) draai-kiepraam met 1 vast raam. Dit is voor 2 slaapkamers: * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 75 2x 210 x 950 cm (B x H) draai-kiep met 1 vaste deel Kozijnen moeten aan een gesloten worden. * hr++ (dubbelglas) * Antraciet kozijn buitenzijde * Wit draaiende element buitenzijde * Wit binnenzijde * Verdiept profiel 120 mm zonder aanslag * Breedte draai-kiepraam 100 Kozijnen moeten op de 2e etage gemonteerd worden. Vanaf de straat zijde is vanaf de straat 2 etages. De achterzijde is bereikbaar via een terras. Dan is dan de afstand 1 etage. Graag ook een prijs noemen voor het vervangen van de huidige dorpels. Huidige dorpel is van metaal en moet vervangen worden door en stenen exemplaar. Het gaat alleen om het plaatsen, de dorpels heb ik al gekocht. De kozijnen zijn nu van houten en worden kunststof. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Een steiger plaatsen is mogelijk. Rond juni zou ik graag beginnen.

Partners

Partners van Casius