Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas

2x Draai-kiepraam

Afmeting kozijn 1: 161x191cm Afmeting kozijn 2: 88x156 Graag willen we deze ramen+kozijnen laten vervangen en een draai-kiep raam laten plaatsen. Aangezien het de voorkant van het huis betreft moet de buitenkant dezelfde look houden. Dubbel glas HR++ Houte kozijnen

3 houten tuindeuren vervangen

De deuren in onze achterpui worden slecht en gaan hangen in de kozijnen. (zie foto) ik wil graag nieuwe houten deuren in de bestaande kozijnen. Het gaat om 3 naast elkaar gelegen deuren waarvan 1 x enkel en 1 x dubbel. Totale hoogte is circa 2,60 meter en totale breedte circa 2,20 meter. Boven de deuren zitten (tussen de oude deuren en het bestaande kozijn) smalle aluminium roosters, deze roosters willen wij verwijderd hebben en dus iets langere deuren ervoor terug. Het is erg belangrijk dat de nieuwe deuren goed aansluiten op de bestaande kozijnen aangezien deze gevel vol op de wind staat en ook nog eens aan het water. Graag een ervaren deurenspecialist met verstand van rubber-afsluitingen etc.

Vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing

Wil graag twee stalramen 4.60 x 8.10 7 vlaks en drie stalramen 5.60 x 3.20 drievlaks Daarnaast zijn er 2 optrek ramen er uit en voorzien van dubbel glas met een klapraam boven in. Het zijn zes ruitjes waar gewichten in blijven, glaslatten met er boven een open klapraam. Het zijn pengat verbindingen blijven bestaan. Deze hebben een afmeting van 1300 x 1300 mm, waar opplakroeders op komen, twee verticaal en 910 x 7100mm. Opplakroede in de midden. 1300 x 670 mm, hier komen er twee opdekroedes op. En nog 3 kozijnen met openslaande ramen.

Deuren en ramen tochtvrij maken

professioneel tochtdicht maken van onze deuren naar de tuin en ramen op de 1e en 2e verdieping. We hebben een jaren 30 woning met dubbel glas, maar de deuren kieren behoorlijk waardoor we veel last hebben van tocht. Het gaat om het goed tochtvrij maken van: - openslaande deuren naar de tuin - Keukendeur naar de tuin - Voordeur - Ramen/kozijnen 1e verdieping voorzijde - Ramen/kozijnen 2e verdieping voorzijde We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan. Alvast bedankt voor uw reactie.

Vervanging kozijnen van enkel glas naar dubbel en kozijnen van kunststof

Ik heb kozijnen voor en achter. Achter heeft enkel glas en wil ik vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas voor betere isolatie. Hoogte circa 2.59 en breedte 2 x 1.32 Gaat om 1 kozijn en 1 schuifpui.

2 Binnenraam kozijnen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van twee binnen raamkozijnen(zie foto) Afm. ongeveer 73 cm breed en 93 cm hoog. De oude binnen ramen zijn voorzien van dubbel glas, het glas kan (indien mogelijk) overgezet worden.

Raamwerk vervangen (totaal 20 glasvlakken) en dubbel glas zetten

Raamwerk vervangen in bestaande kozijnen tbv dubbel glas moederkozijnen blijven zitten 1 raam 1140x2000 1 vast raam en een bovenlicht open klapbaar 1 raam 600mm x2000mm 1 vast raam bovenste raam is al dubbel glas dit hergebruiken 1 raam 30000x2000 3 tweevaks ramen met een vast bovenlicht en twee uitklapbare boven lichten

Deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks

Medio mei / juni wil ik 5 binnendeuren laten afhangen, inclusief plaatsen kozijnen. Maat deuren welke ik wil gaan aanschaffen zijn 231,5 x 93cm. Kozijnen zijn nog niet aangeschaft. Kan dit bij jullie? Binnendeuren en kozijnen van hout. De raamkozijnen mogen van kunsstof en met dubbel Momenteel zitten er 5 opdek deuren van +/- 83cm breed in de woning, deze ga ik er zelf uithalen. Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van de deuren / kozijnen? Zijn er nog zaken waar ik rekening mee kan houden voorafgaand aan het plaatsen? Ik wil aan de voorzijde van mijn woning de kozijnen laten vervangen +/- 5m2.

Houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof

Uitbouw is er al. Hout en ramen moeten vervangen worden i.b.m. houtrot. Het gaat om 10 kozijnen, en ze moeten vervangen worden naar kunststof, met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.

Partners

Partners van Casius