Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijnen en BUVA ramen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijnen en BUVA ramen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijnen en BUVA ramen vervangen

Kozijnen en BUVA ramen vervangen

De BUVA ramen en kozijnen lijken aan vervanging toe. Ze sluiten niet meer goed en er blijft 's winters veel vocht op de ramen zitten. Het gaat om 4 ramen totaal met aluminium kozijnen. De ramen openen naar buiten toe en worden dan vastgezet met een haak.

Geachte heer mevrouw, Graag zou ik ...

Geachte heer mevrouw, Graag zou ik van u een geheel vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het monteren van 1 deur en 1 set tuindeuren (met zijlichten) in de enkele deur komt normaal hr+ glas. In de tuindeuren komt ook gewoon Hr+ glas. ind e zijlichten wil ik dubbel gelaagd glas hebben (ivp peil kozijn). Verder heb ik 1 kozijn waar twee paneeltjes met colorbel komt, 1 draai kiep systeem en een gedeetle met vast glas. in het vast glas gedeelte komt een buva zr rooster. De kozijnen zijn al gemaakt en geplaatst. het gaat hier alleen om het monteren van bovengenoemde onderdelen. Evt tekeningen zijn via de mail te verkrijgen. Het leveren en monteren dient ongeveer in week 26 tot week 28 te gebeuren.