Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn vergroten in de buitenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn vergroten in de buitenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn vergroten in de buitenmuur

Kozijn vergroten

Ik wil graag het raamkozijn in de keuken vervangen en vergroten. Het kozijn is nu 110 bij 80 cm en zal 110 bij 140 cm moeten gaan worden. Er zal dus een stuk gevel verwijderd moeten worden. Het nieuwe vaste kozijn dient van kunststof te worden met een ventilatierooster en HR++ glas.

Raam vergroten voor meer lichtinval

Raam vergroten voor meer lichtinval aan achterzijde woning. Huidig raam is een klapraampje met de afmeting 120x40 cm. Het zou minimaal 120x100 cm moeten worden. Graag een vrijblijvende offerte om een indicatie te krijgen qua kosten om dit te realiseren. Hout kozijn met hr++ glas.

Kozijn vergroten in de buitenmuur

Huidig houten raam/kozijn vergroten en vervangen naar dubbel glas. Huidige afmetingen: B. 58 H. 87 cm. Incl. Kozijn gemeten. Gelieve nieuwe afmetingen (schatting) 115 x 95 cm. Het betreft een buiten- en keuken muur. De keuken heeft een plat dak. Graag ontvang ik van u een offerte op de mail.

Bovenraam vergroten

In ons recent aangeschaft huis zit een bestaand bovenraam van circa 187 x 55 cm. Deze willen wij graag naar onder vergroten tot circa 187 x 140 cm, zodat we meer zicht naar buiten krijgen. Het betreft buitenmuur en is een houten raamkozijn. Graag een indicatie qua kosten om dit te realiseren en indicatie van nieuw houten kozijn met HR++ glas.

Kozijnen plaatsen en uitfrezen

Er zijn 3 kozijnen die wij graag willen vergroten. Er zal 2 kozijnen breder en hoger worden en de 1 kozijn alleen hoger 3 kozijnen vergroten. Er dienen houten kozijnen met dubbel HR++ glas geplaatst te worden. Aan de binnenzijde dient er een vensterbank geplaatst te worden en het kozijn afgewerkt.

Raam vergroten voor meer lichtinval

In ons recent aangeschaft huis zit een bestaand raam van circa 90 x 90 cm. Deze willen wij graag verbreden zodat er meer lichtinval in de keuken komt. Het betreft buitenmuur en is een houten raamkozijn. Graag een indicatie qua kosten om dit te realiseren en indicatie van nieuw houten kozijn met HR++ glas. Wij krijgen eind augustus pas de sleutel van dit huis, dus dan zal het project van start gaan.

Kozijn in de aanbouw vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om het kozijn in de aanbouw te laten vervangen. Ik wil het glas laten vergroten naar 126 x 130 centimeter. Er zit nu enkel glas in het kozijn, dit moet HR ++ worden. De bovenste plaat moet ook vervangen worden, hierachter zit het plafond.

Kozijn in de voorgevel wijzigen

Ik zit in het aankooptraject van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1984. In de voorgevel van de woonkamer daar zitten een groot en een klein raam. Voor wat meer lichtinval en vanwege het uitzicht wil ik daar het kleine raam laten vergroten naar dezelfde maat als het grote raam. Ik doe inmiddels navraag bij de gemeente of hier een vergunning voor kan worden verkregen. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Kozijn met harmonicadeur van hout plaatsen

Wij willen u vragen om een offerte op te maken voor ons huis. Op dit moment hebben we nu een raam opening van 250 cm breed 148 cm hoog. Deze willen we vergroten en daar dan een harmonica deur in laten plaatsen. De opening is vanaf de vloer 217 hoog. U kunt dan zelf inschatten hoe groot de deur moet zijn. Zou u mij een totaaloverzicht kunnen geven van een uitvoering waarvan de opening vanuit binnen gezien links open gaat en naar rechts weg schuift. Het liefst is het meest linker paneel te gebruiken als gewone deur. Graag de uitvoering in hardhout. Ik ben ook erg nieuwsgierig hoeveel een schuifpui zou kosten om het verschil te zien tussen die opties. Als u zelf niet het uitbreken van de opening uitvoert zou u dan aan willen geven hoe u de opening opgeleverd wil zien?

Raamkozijn uitbreiden en vergroten

Wij willen het raam van 1.08 meter hoog bij 0.86 meter breed op de begaande grond verder uitbreiden tot 1.08 meter hoog en 3 meter breed ( inclusief het kozijn). In een bakstenen spouwmuur van 30 cm diep. Verdeeld in drie vaste ramen van elk 1 meter bij 1 meter. Kozijn hardhout in stijl andere kozijnen. Hr++ glas en een ventilatie rooster bij een van de ramen. Latei metselen en de vensterbank buiten vervangen.