Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn voor in de uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn voor in de uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn voor in de uitbouw

Kozijn voor in de uitbouw

Wij gaan zelf een uitbouw plaatsen. Er moet een nieuw kozijn in komen met isolatieglas. De maten zijn ongeveer 4.40 meter breed x 2.40 meter hoog. Wij willen graag een zwart aluminium kozijn met vak verdeling om een "taats-effect" te creeren.

Kozijn van uitbouw vervangen

Houten achterkozijn/uitbouw (beetje serre-achtig) moet vervangen door stalen kozijn, veel glas, afmetingen 3,3x4 meter.

Houten kozijn vervangen door kunststof kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een houten kozijn door een kunststof kozijn (een vast deel en een draai-kiepraam). De dagmaat is ongeveer 297,5 bij 162,5 cm. Het kozijn bevindt zich op de eerste etage, maar is via de bestaat uitbouw goed bereikbaar zonder steiger.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten monteren op de begaande grond in de maat ongeveer 40/50 smal breed 2 meter, op een uitbouw/schuin gedeelte. Er zijn meerdere opties mogelijk, zowel wat betreft een kozijn of een mogelijkheid voor 2 raamkoepels. Ik laat mij graag adviseren.

Raam in buitenmuur plaatsen

In juni 2019 wordt onze vrijstaande nieuwbouw woning opgeleverd. Aan de tuinzijde is een buitenmuur. In deze buitenmuur tuinzijde willen we een schuifpui van hardhout laten maken. Buitenmuur zijn bakstenen, binnenmuur beton. Kozijn komt in gedeelte buitenmuur van een uitbouw met platdak zonder verdiepingen er boven. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dus echt inclusief alle kosten? Graag offerte per mail, zodat ik goed kan vergelijken. Het gaat om een draagmuur dus er moet ook een H-balk geplaatst worden denk ik. Na sleuteloverdracht waarschijnlijk medio Juni 2019 gelijk aanvang werkzaamheden. Daarna komt schilder !! Breed ca 210 cm, hoog ca 240 cm.

Uitbouw kozijn vervangen twee woningen

Het gaat hierbij om een uitbouw met openslaande deuren en bovenin schuine dakramen waarvan de kozijnen vervangen moeten worden. 1 heel kozijn met een breedte van 460 en hoogte van 240 cm. Tevens voor de buren met een afwijkende indeling ook iets soortgelijks uitvoeren. Ik zou hier graag informatie over willen.

Kozijn verplaatsen

Ik heb een uitbouw met aluminium schuifpui. Deze aluminium pui gaat weg en nu wil ik de bestaande houten schuifpui die tussen de woonkamer en uitbouw zit verplaatsen. De maat van de houten pui is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Deze zou moeten passen in de ruimte waar nu de aluminium pui geplaatst is.

Kozijn in de badkamer met houtrot repareren

Houten kozijn met glazen ruit, bij de badkamer, aan de buiten kant heeft houtrot. Dit te bereiken via te staan op de uitbouw. Ruitkozijn. Breedte 35 cm en hoogte 50 cm. Het kozijn lekt water, vandaar dat ik denk dat het aan het rotten is.

Deurkozijn en balkondeur vervangen

Ik wil mijn deurkozijn vervangen door nieuwe kozijn. Maar ook een nieuwe deur laten plaatsen ( type BM 92 of BM 88). Het is de op mijn balkon. Ik heb ook een nieuw slot nodig (driepuntssluiting). Betreft een houten kozijn en deur. De deur zit in de uitbouw (uit 2005) welke deels van hout en deels van steen is. In de deur zit een raam welke geplaatst moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijn met vouwdeuren leveren en plaatsen

We zijn heel erg benieuwd wat het kost om vouwdeuren te plaatsen in een uitbouw over een breedte van 493 cm en 260 cm hoog. De uitbouw moet nog geplaatst worden. De voorkeur gaat uit naar hout maar kunt u mij adviseren over wat het best is op lange termijn? Misschien aluminium? En wat zijn de kosten?

Partners

Partners van Casius