Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn met taatsdeuren in een wand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn met taatsdeuren in een wand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn met taatsdeuren in een wand

Kozijn met taatsdeuren en glaspanelen plaatsen

Wij wonen sindskort in een oude woning en zijn die aan het verbouwen. We hebben er al nieuwe openslaande tuindeuren in laten zetten. Aan de andere kant van de kamer willen we tussen de keuken en kamer graag een stalen kozijn laten plaatsen met taatsdeuren en aan de zijkanten glaspanelen. We willen een verdeling met 4 glasvakken. We willen de deuren op dezelfde hoogte als de tuindeuren, omdat we dit optisch mooi vinden. Dat zou betekenen dat er aan de bovenzijde ook nog een 'bovenlicht' met glas komt. De opening is 260 cm hoog en 295 cm breed. We laten de klus hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag uw advies.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt in Zwaag onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal in februari 2018 worden opgeleverd. Wij zijn ons aan het oriënteren op de aanschaf van taatsdeuren als scheiding tussen de woonkamer en keuken. We zijn benieuwd wat de kosten zijn voor zo'n constructie. De maat van het totale kozijn is 300 cm breed en 260 cm hoog. We willen in de opening 2 deuren met 2 zijpanelen. De uitvoering graag in aluminium met een slank profiel en voorzien van een mooie verdeling in diverse glasvlakken.

Kozijn met taatsdeuren in een wand

Wij willen naar de hal en en naar de berging graag taatsdeuren. Zij zitten dan in dezelfde wand ongeveer 5 meter van elkaar verwijderd. Wat het materiaal moet zijn is nog niet bekend. Weet ik nog niet

Taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een (voor binnen)taatsdeur van 230 x 160 cm bestaande uit 1 groot glasdeel en een minimale lijst van aluminium of staal (zwart). In dezelfde stijl een gewone binnendeur met kozijn. Afmeting 230 x 110 cm. Ook in dezelfde stijl een taats buitenraam met kozijn. Afmeting 63 hoog x 53 cm breed. Ook in gelijke stijl een gewone achterdeur. Afmeting 230 x 100 cm. Ook in gelijke stijl een kozijn van 240 hoog x 210 cm breed, met 1 deel raam en 1 deel deur. De maten zijn nog flexibel, afhankelijk van welke breedtes en hoogtes (standaard) geleverd kunnen worden. Alles in een modern (vergelijkbaar met Tudor-steel) design. Offerte graag met een duidelijk voorbeeld van design.

Kamer splitsen door stalen kozijn met taatsdeuren en zijpanelen

De nieuwbouwwoning van mijn zoon is onlangs opgeleverd en hij is die aan het afwerken. Hij heeft mij gevraagd om een offerte voor hem aan te vragen. Het is zijn wens om de woonkamer in 2 delen te splitsen door het plaatsen van een stalen kozijn met daarin zijpanelen en daartussen een dubbele taatsdeur. De maat van het kozijn is 247 cm breed en 267 cm hoog. De zijpanelen kunnen ongeveer 37,5 cm worden en de deuren ongeveer 85 cm. In de zijpanelen en deuren graag een verdeling in 4 vlakken met helder glas. Hij wil een slanke profilering.

Slanke taatsdeuren naar tuin installeren

Ik wil graag 4 slanke taatsdeuren voor de woonkamer naar de tuin. Het huis wordt op Curacao gebouwd en ligt vlak bij de zoutpannen: materiaal moet roestbestendig zijn. Kozijn is 5130 breed en 5075 hoog. Desgewenst kan ik u per separate mail een voorbeeldfoto toesturen. Mijn mobielnummer op curacao is +Aluminium met slank profiel (met glas)

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Het gaat om 2 taatsdeuren aluminium slank profiel met glas. Beide tussen hal en kamer. Vlakverdeling met 4 horizontale ruiten. Afmetingen zijn: 2.40 x 0.90 meter (voor beide deuren) Naast één van de deuren moet ook nog een kozijn met glas komen met dezelfde vlakverdeling als de deur. Kunnen jullie dit ook eventueel leveren ? Afmeting is: 0.39 x 2.40 meter. Kunt u tevens een prijsopgave sturen voor dezelfde deuren en kozijn in hout met glas ? Aluminium met slank profiel (met glas).

Taatsdeuren in de veranda maken

Ik wil graag taatsdeuren (ongeveer 2.40 x 1.93 meter) in een veranda. Verder wil ik ook een glaswand waar nog een kozijn voor gemaakt moet worden. Verstandig is als iemand eerst langskomt om het op te meten.

Aluminium taatsdeuren laten maken

Ik wil graag glazen taatsdeuren in de nieuwbouwwoning. Mijn voorkeur gaat uit naar twee taatsdeuren met aluminium en glas. De afmetingen zijn circa 0,92 meter breed en 2,6 meter hoog. Welke opties zijn er met betrekking tot de manier van plaatsen? En op welke positie (breedte) kan het draaimechanisme geplaatst worden? Graag verneem ik de verschillende mogelijkheden. Eventueel met een slank kozijn eromheen. De woning moet nog gebouwd gaan worden. Eind van het jaar moet de woning opgeleverd.

Stalen taatsdeuren plaatsen

Graag 2 stalen taatsdeuren tussen de hal en de woonkamer/keuken van 2.60 meter bij 1 meter plaatsen. Separaat. Met glas en 4 vakken per deur. In onze nieuwbouwwoning. De woning gaan ze nu bouwen. Beide deuren van aluminium met glas (zonder kozijn).

Partners

Partners van Casius