Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn met taatsdeuren in een wand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn met taatsdeuren in een wand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn met taatsdeuren in een wand

Taatsdeuren plaatsen in buitenpui

In de achtergevel van onze nieuwbouwwoning willen wij de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een aluminium kozijn met 1 of 2 taatsdeuren in plaats van een schuifpui. De opening is ongeveer 5 meter breed.

Aluminium kozijn met taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag taatsdeuren laten maken. Afmetingen zijn 206 X 260 cm. Materialen gaat om aluminium met slank profiel (met glas).

Aluminium taatsdeuren monteren

2 taatsdeuren tussen woonkamer en hal. Afmeting kozijn +/- 1. 90 meter x 2.60 meter. Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeuren plaatsen

Wij zoeken voor de scheiding van de keuken met de woonkamer twee taatsdeuren met of zonder kozijn ernaast, dit hangt ook van de prijs af. 2.60 hoog x 2.30 of 2.40 breed. De plafond hoogte is 2.60 meter. We willen graag mogelijkheden weten voor staal of de houten variant. Maar we staan overal open voor, dus uw advies is zeer welkom.

Taatsdeuren leveren

Ik zoek 2 stalen taatsdeuren welke passen in een ruimte van 247cm breed bii 200cm hoog. Mogelijk dat deze maat nog iets aangepast wordt indien het huidige kozijn verwijderd zou worden. Maat is nu dus gebaseerd op het huidige kozijn. Aluminium met slank profiel (met glas)

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Wij willen tussen de woonkamer en slaapkamer graag 2 dubbele stalen taatsdeuren laten monteren van elk ongeveer 120 cm breed en 300 cm hoog. In de deuren willen we een roedeverdeling met 6 ruiten per deur. Er is op die plek momenteel geen kozijn aanwezig. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Kozijn met taatsdeuren plaatsen in een dakopbouw

Wij willen volgend voorjaar een dakopbouw laten maken op de 3e verdieping van ons huis en zijn nu de kosten aan het berekenen. De voorzijde van die dakopbouw meet 250 cm hoog en ongeveer 350 cm breed. We willen daar graag taatsdeuren met pivoterende scharnieren laten plaatsen als toegang naar de buitenruimte. We willen de gevelopening zo groot mogelijk. We ontvangen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Kozijn met pendeldeuren plaatsen

2 aparte stalen taatsdeuren in een keuken. Ivm rolstoel onderkant staal dicht . Vanaf 1 meter hoogte veiligheidsglas. Hoogte globaal 2200 Breedte 1200.

Kozijn met taatsdeuren en glaspanelen plaatsen

Wij wonen sindskort in een oude woning en zijn die aan het verbouwen. We hebben er al nieuwe openslaande tuindeuren in laten zetten. Aan de andere kant van de kamer willen we tussen de keuken en kamer graag een stalen kozijn laten plaatsen met taatsdeuren en aan de zijkanten glaspanelen. We willen een verdeling met 4 glasvakken. We willen de deuren op dezelfde hoogte als de tuindeuren, omdat we dit optisch mooi vinden. Dat zou betekenen dat er aan de bovenzijde ook nog een 'bovenlicht' met glas komt. De opening is 260 cm hoog en 295 cm breed. We laten de klus hier graag even beoordelen en krijgen dan ook graag uw advies.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt in Zwaag onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal in februari 2018 worden opgeleverd. Wij zijn ons aan het oriënteren op de aanschaf van taatsdeuren als scheiding tussen de woonkamer en keuken. We zijn benieuwd wat de kosten zijn voor zo'n constructie. De maat van het totale kozijn is 300 cm breed en 260 cm hoog. We willen in de opening 2 deuren met 2 zijpanelen. De uitvoering graag in aluminium met een slank profiel en voorzien van een mooie verdeling in diverse glasvlakken.

Partners

Partners van Casius