Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kozijn deur schuur en kleine raam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kozijn deur schuur en kleine raam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kozijn deur schuur en kleine raam vervangen

Herstellen/vervangen metalen deurkozijn

Het metalen (aluminium?) kozijn van de woonkamerdeur is door rolstoelgebruik verbogen. De deur is voorzien van een elektrische dranger. Ik weet niet of het kozijn nog hersteld kan worden of moet worden vervangen. De woonkamer deur hangt nu iets scheef en bekrast de vloer.

Een tochtportaal maken en plaatsen

We zouden graag een tochtportaal willen laten maken voor in de hal. Afmetingen van 2 m breed bij 2,85 m hoog. Bestaande uit houten kozijn, eventueel met deur, raamkozijn en 1 of 2 bovenlichten. Eventueel ook laten plaatsen.

Achterdeur plaatsen in kozijn

Een achterdeur met dubbel glas plaatsen in een kozijn waar vroeger ook een achterdeur zat maar waar nu een groot glazen raam zit. De deur moet uiterlijk donderdagmiddag 2 juli zijn geplaatst.

Buiten(tuin)deur afhangen in bestaand schuttingkozijn

Nieuwe buiten(tuin)deur met draadglas met borstwering (95 cm) afhangen in een bestaand kozijn van een tuinschutting tussen de woning en de garage. Deze nieuw bestelde deur moet eerst afgehaald worden bij de bij Praxis vestiging. De oude deur moet worden afgevoerd. Buitendeur komt ongeveer in de 3e of 4e week van Juli bij de Praxis binnen. Klant heeft graag uitsluitend per telefoon contact omdat deze geen e-mail heeft.

Draairichting van een deur omdraaien

we willen de deur van de keuken naar de hal van draairichting veranderen. De deur gaar nu naar de keuken open, dit zou veranderd moeten worden naar de hal. Het bestaande kozijn kan niet gedraaid worden. Er moet dus gefreesd worden om de deur weer in het kozijn te laten vallen. Materiaal kozijn is hard hout.

Huiskamer deur afhangen

Huiskamerdeur piept en kraakt in het kozijn. Het betreft een opdek deur en deze moet opnieuw worden afgehangen met goede scharnieren. Uiterlijke uitvoerdatum werkzaamheden 2 juli as.

Vervangen schuurdeur en kozijn

Ik wil de schuurdeur die er nu zit laten verwijderen en afvoeren en daarna door een nieuwe laten vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de deur.

Nieuwe entree deur inclusief kozijn plaatsen en muren slopen

Ik wil de huidige deur van de entree verwijderen, en een nieuwe deur met 3 sluitingspunten en een stalen kozijn laten plaatsen. De deur is 2,10 x 73 cm. Ook moet de huidige gips muur afgebroken worden, en wil ik er een betonnen muur van 2 x 2 meter in hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijn laten verplaatsen

Ik wil het bestaande houten kozijn van de voorkant garage (is nu raam en deur) verplaatsen naar de achtergevel (is nu muur), afmeting kozijn 2,36 x 2,10, foto voorkant en achterkant indien gewenst beschikbaar

Metalen deurkozijn

Ik wil graag een metalen kozijn omgedraaid hebben, de deur is nu draaiend naar de woonkamer en moet naar de gang.

Partners

Partners van Casius