Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koof met spotjes laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koof met spotjes laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koof met spotjes laten maken

Koof met spotjes laten maken

Wij willen in de keuken een koof laten plaatsen met spotjes er in. De koof wordt een L vorm en komen ongeveer 5 spotjes in. De koof zelf zal ongeveer 4 a 5 meter zijn en bij 1 kant moet de afzuigkap weg gewerkt worden. Er moet een gat naar buiten geboord worden voor elektriciteit.

Koof met spotjes maken in woonkamer

Ik wil een koof met spotjes in de woonkamer laten plaatsen. De woonkamer is ongeveer 45 m2. De LED - verlichting regel ik zelf.

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.

Koof in woonkamer voor spotjes

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een koof in de woonkamer. Koof wordt; 10. 5 mtr, 6. 8 mtr, 4 mtr en 3. 9mtr (rondom de woonkamer). Ongeveer 50 cm breed en max 10cm hoog. Inclusief plaatsen van gaten voor spot verlichting.

Koof met spotjes maken en strak afwerken

In de keuken (aan de voorkant) willen we graag over de breedte van de keuken en alleen boven het eerste gedeelte van de aanrecht een koof met een viertal spotjes maken. We hebben begrepen dat deze niet zo groot hoeft te worden +/- 7cm, omdat er al lage spotjes bestaan. Materialen moeten allemaal bij de offerte worden opgenomen (4 spots verlichting, incl. Trafo, afstandsbediening en kabels + plaatmateriaal). De koof zal nog worden gestuct. Offerte dus graag zonder stuc/schilderwerk. Zie bijlage.

Verlaagd plafond maken

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het maken van een verlaagd plafond voor de woonkamer, keuken en gang, ongeveer 40 m2, voor het plaatsen van spotjes. De spotjes zullen wij zelf in het verlaagde plafond installeren. En een koof in de keuken voor een afzuigkap. Svp geen spanplafond. Graag zo snel mogelijk beginnen.

Koof in keuken maken

Het gaat om het maken van een koof in een L-vorm, 270 x 220 cm met 3 inbouwspots. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal behalve de spotjes zelf.

Koof in de keuken maken met optioneel spotjes er in

Ik ga over enkele maanden mijn woning verlaten. Voor die tijd wil ik in de keuken graag een oude koof laten vervangen omdat die er niet zo mooi uit ziet. De nieuwe koof moet ongeveer 300 cm breed en 40 tot 50 cm diep worden. Eventueel moeten er spotjes in verwerkt worden. Graag wil ik de geschatte kosten hier van. De keuken is mat wit met een imitatie beton donker grijs blad.

Verlaagd plafond en koof maken in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in week 40 of 41 zal worden opgeleverd. We willen daar in de woonkamer/keuken een verlaagd plafond van 49,2 m² laten maken en een koof van 3 meter lang bij de afzuigkap rond de afvoer naar buiten. In zowel het plafond als de koof willen we spotjes laten plaatsen. Het plafond en de koof moeten later gestuukt worden. Eventueel willen wij ook een getimmerde koof om 3 radiatoren in slaapkamers op de 1e verdieping. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Koof maken in woonkamer en keuken

Wij willen graag een verlaagd plafond aan de zijkanten, een soort koof. Hierin willen wij spotjes geplaatst en een ledstrip. Isolatie is niet van toepassing. Deze koof willen wij laten doorlopen van de woonkamer naar de keuken. Zodat in de keuken ook de afzuigbuis hierin wordt weggewerkt. Deze koof zouden wij graag gestuct willen hebben. Wat zijn de mogelijkheden?

Partners

Partners van Casius