Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koof in de keuken laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koof in de keuken laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koof in de keuken laten maken

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.

Koof met spotjes maken en strak afwerken

In de keuken (aan de voorkant) willen we graag over de breedte van de keuken en alleen boven het eerste gedeelte van de aanrecht een koof met een viertal spotjes maken. We hebben begrepen dat deze niet zo groot hoeft te worden +/- 7cm, omdat er al lage spotjes bestaan. Materialen moeten allemaal bij de offerte worden opgenomen (4 spots verlichting, incl. Trafo, afstandsbediening en kabels + plaatmateriaal). De koof zal nog worden gestuct. Offerte dus graag zonder stuc/schilderwerk. Zie bijlage.

Koof in de keuken laten maken

Langs het plafond onder elkaar lopen 2 verwarmingsbuizen, van ongeveer 3,5 meter. Aan het plafond, boven de buizen maar ietsjes meer de keuken in, zit een U-vormig profiel, 10 of 11 cm van de zijwand verwijdert, links 10, rechts aan het einde 11 cm. Ik vermoed dat daar een plank voor en koof in heeft gezeten. De onderkant van de onderste buis zit 18 cm van het kunststof schrootjes-plafond. Ik vind de buizen mooi maar verder vindt niemand dat. Wat kost het om daar een koof om heen te maken. Plaats is Den Haag.

Verlaagd plafond maken

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het maken van een verlaagd plafond voor de woonkamer, keuken en gang, ongeveer 40 m2, voor het plaatsen van spotjes. De spotjes zullen wij zelf in het verlaagde plafond installeren. En een koof in de keuken voor een afzuigkap. Svp geen spanplafond. Graag zo snel mogelijk beginnen.

Koof bouwen met spots en afzuigkap

Het betreft het maken van een koof in een L-vorm met verlichting die geschikt is voor de Phillips Hue lampen. In de koof moet een kanaal kunnen voor de afvoer van de afzuigkap en de afzuig kap zelf moet er in. Het gaat om een zeer platte afzuigkap. De lengte is 4 meter en breedte 0,6 meter. De koof moet dezelfde afmetingen hebben als het werkblad van de keuken.

Koof in keuken maken

Het gaat om het maken van een koof in een L-vorm, 270 x 220 cm met 3 inbouwspots. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal behalve de spotjes zelf.

Koof met led-verlichting in woonkamer en keuken

Wij willen in onze woonkamer/keuken een lichtkoof met dimbare led-spots en een RGB-ledstrip laten plaatsen met gipsplaten zodat we deze kunnen texen. Heeft iemand hier mogelijkheden voor.

Koof in de keuken maken met optioneel spotjes er in

Ik ga over enkele maanden mijn woning verlaten. Voor die tijd wil ik in de keuken graag een oude koof laten vervangen omdat die er niet zo mooi uit ziet. De nieuwe koof moet ongeveer 300 cm breed en 40 tot 50 cm diep worden. Eventueel moeten er spotjes in verwerkt worden. Graag wil ik de geschatte kosten hier van. De keuken is mat wit met een imitatie beton donker grijs blad.

Verlaagd plafond en koof maken in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in week 40 of 41 zal worden opgeleverd. We willen daar in de woonkamer/keuken een verlaagd plafond van 49,2 m² laten maken en een koof van 3 meter lang bij de afzuigkap rond de afvoer naar buiten. In zowel het plafond als de koof willen we spotjes laten plaatsen. Het plafond en de koof moeten later gestuukt worden. Eventueel willen wij ook een getimmerde koof om 3 radiatoren in slaapkamers op de 1e verdieping. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Koof maken in de keuken

Ik wil een koof in de keuken laten maken maar nog geen idee hoe en wat dus vraag gewoon wat de prijzen zijn.

Partners

Partners van Casius