Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knieschotten met schuifdeuren maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knieschotten met schuifdeuren maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knieschotten met schuifdeuren maken

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het betreft mijn zolder. Ik wil daar knieschotten met roldeuren. Ze zijn in hoogte iets onder de 1 meter en 12 meter lang ongeveer. Het type materiaal weet ik nog niet.

Knieschotten met schuifdeuren maken op zolder

Knieschotten vervangen door schuifdeuren. Ik wil op zolder (op 2 kamers) de aanwezige vast gemonteerde knieschotten laten vervangen door schuifdeuren. Het liefst met rails onder en boven. 1e kamer zijn hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 226 centimeter. 2e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 310 centimeter. 3e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 5. 45 centimeter. Betreft een nieuwbouw huis waar nu de knieschotten (vast) zijn afgetimmerd met 10 millimeter dik spaanplaat. Graag ontvang ik een offerte. Voor de materialen, montage en duur van de werkzaamheden.

Schuifdeuren en knieschotten maken

Ik wil in 2 kamers op mijn zolder schuifdeuren laten maken. Er is daar onder het dakbeschot bergruimte die met verschillende soorten deurtjes is afgesloten. Ik wil dat allemaal uniform laten maken met nette schuifdeuren. Het gaat om een hoogte van 120 cm. Het gaat om 2 x 4 meter, 1 x 5 meter en 1 x 2 meter lengte. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even goed in te meten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag op zolder over de lengte van 5 meter onder de schuine wand knieschotten hebben. In die wand moeten er 2 schuifdeuren komen. De hoogte van de knieschotten zal 1.50 meter zijn. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Knieschotten plaatsen op zolder

Wij willen graag kasten laten maken in de knieschotten plaatsen op zolder. Aan beiden zijde graag schuifdeuren. De maten zijn 380 cm lang en 80 cm hoog. Er zit op dit moment niets dus het zal moeten worden afgetimmerd en wellicht dat er wat planken gemaakt moeten worden. Zou er iemand kunnen langskomen om te kijken naar de situatie?

Divers timmerwerk

Wij willen graag een kastenwand voor een bestaande kast, we halen de deuren van de bestaande kast af, de kastinhoud blijft dus hetzelfde, er moet alleen een wand voor. Afhankelijk van de kosten, we willen graag de goedkoopste oplossing, willen wij daar graag schuifdeuren voor of 6 smalle deuren. Op de afbeelding staat de kast van 2 meter breed met deuren van 50 cm en een deel van 87 cm waar de kastenwand voorkomt, maar waar dan iets smallere deuren in zouden moeten komen. De afmetingen zijn 2.48 meter hoog en 2.87 meter breed. Daarnaast willen wij op zolder een tussenwand laten plaatsen van 5 meter breed en de hoogte verschilt tussen 1.25 tot 3.26 meter. Dit is een schuin dak. In de tussenwand zal een deurkozijn geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. Verder zal er aan 1 zijde knieschotten geplaatst moeten worden van 4 meter breed en 1.25 meter hoog.

Knieschotten vervangen door schuifdeuren

Ik wil op zolder de schotten vervangen door een schuifdeuren systeem. Bij jullie op de website als "Schuin dak schuifdeur rail montage". Ik wil graag vier schuifdeuren met ring handvatten. De totale breedte is 2.50 en de hoogte ongeveer 1.20 meter. Het liefst met rails onder en boven. Graag ontvang ik een offerte.

Knieschotkast met schuifdeuren maken

Wij hebben in onze slaapkamer aan 1 zijde een schuin dak met een breedte van 485 cm. Daaronder bevinden zich knieschotten van 90 cm hoog met daarachter een opslagruimte met een diepte van ongeveer 70 cm. Op dit moment zitten er 2 openingen in en daardoor is de opslagruimte erg onpraktisch te benaderen. Ik wil ofwel schuifdeuren laten plaatsen, ofwel nog enkele openingen laten maken. Ik laat de mogelijkheden hier graag even beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag een prijsindicatie.

Knieschotten maken op zolder

Graag wil ik knieschotten met schuifdeuren, laten maken op zolder. Ik heb hier nog geen materiaal voor in huis. Het gaat om ongeveer 10 meter in totaal en 65 cm hoog, onder de dakkapel is het 85 cm hoog.

Schuifdeuren voor knieschotten plaatsen

Ik will graag schuifdeuren plaatsen in allebei de kanten van onze zolder. Nu zijn er twee mdf wanden die wil ik vervangen met de schuifdeuren. Afmetingen van de wanden: linker kant: 2. 5m x 1. 0m rechter kant: 5. 6m x 1. 0m