Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knieschotten maken onder een schuin dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knieschotten maken onder een schuin dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knieschotten maken onder een schuin dak

Knieschotten maken onder een schuin dak

Ik wil graag knieschotten laten makenn onder het schuine dak. Afmetingen 4 meter breed, 150cm hoog

Kast onder een schuin dak maken

Knieschotten onder schuin dak. Afmetingen 390 x 150

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het betreft mijn zolder. Ik wil daar knieschotten met roldeuren. Ze zijn in hoogte iets onder de 1 meter en 12 meter lang ongeveer. Het type materiaal weet ik nog niet.

Knieschotten met schuifdeuren maken op zolder

Knieschotten vervangen door schuifdeuren. Ik wil op zolder (op 2 kamers) de aanwezige vast gemonteerde knieschotten laten vervangen door schuifdeuren. Het liefst met rails onder en boven. 1e kamer zijn hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 226 centimeter. 2e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 310 centimeter. 3e kamer hoogte ongeveer 92 centimeter, breedte ongeveer 5. 45 centimeter. Betreft een nieuwbouw huis waar nu de knieschotten (vast) zijn afgetimmerd met 10 millimeter dik spaanplaat. Graag ontvang ik een offerte. Voor de materialen, montage en duur van de werkzaamheden.

Schuifdeuren en knieschotten maken

Ik wil in 2 kamers op mijn zolder schuifdeuren laten maken. Er is daar onder het dakbeschot bergruimte die met verschillende soorten deurtjes is afgesloten. Ik wil dat allemaal uniform laten maken met nette schuifdeuren. Het gaat om een hoogte van 120 cm. Het gaat om 2 x 4 meter, 1 x 5 meter en 1 x 2 meter lengte. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even goed in te meten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Knieschotten monteren aan twee zijden van de zolder

Wij willen aan beide zijden van de zolder onder het dakbeschot knieschotten laten maken. Beide zijden zijn 5 meter lang. Ik wil de panelen hangend laten bevestigen, dus een rail aan de bovenzijde en niet onderin. Ik laat de klus hier graag goed inmeten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast, de klus mag in het najaar of anders volgend voorjaar worden uitgevoerd.

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag op zolder over de lengte van 5 meter onder de schuine wand knieschotten hebben. In die wand moeten er 2 schuifdeuren komen. De hoogte van de knieschotten zal 1.50 meter zijn. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Knieschotten plaatsen op zolder

Wij willen graag kasten laten maken in de knieschotten plaatsen op zolder. Aan beiden zijde graag schuifdeuren. De maten zijn 380 cm lang en 80 cm hoog. Er zit op dit moment niets dus het zal moeten worden afgetimmerd en wellicht dat er wat planken gemaakt moeten worden. Zou er iemand kunnen langskomen om te kijken naar de situatie?

Deurtjes onder knieschotten maken

Ik wil op de zolder onder de knieschotten 6 deurtjes laten plaatsen. Alles moet nog opgemeten worden. Het gaat om 1 zolderkamer. Volgens mij is het niet zo'n hele moeilijke klus maar je moet er verstand van hebben.

Deur ophangen en schuifkast maken

Wij willen graag een tussendeur (opdek) laten plaatsen door een klusjesman. De binnendeur is al aangeschaft en geschilderd. Tevens hang en sluitwerk monteren. Hij moet alleen nog worden ingekort en dus opgehangen. Mogelijk moeten de paumelles uit het (metalen)kozijn vervangen worden, omdat ze verbogen lijken te zijn. Verder willen we schuifdeur (knieschotten) laten maken in het schuine gedeelte van de zolder (lengte x hoogte is ongeveer 2,5 x 0,75m). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius