Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klusjes in huis allerlei? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klusjes in huis allerlei. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klusjes in huis allerlei

Klusjes in huis allerlei

In mijn woning wil ik een aantal klussen uit laten voeren.Er zal een kapstok, spiegelkastjes en sierhaken opgehangen moeten worden. Verder zit er een metalen kastje van ongeveer 50 cm groot wat verwijderd moeten worden. Daarna zal er voor de meterkast ene nieuwe kastdeur van 1,50 meter lang bij 50 cm breed geplaatst moeten worden.Als laatste wil ik de balkondeur van ongeveer 1,80 meter lang en 90 cm breed laten vervangen voor een deur met dubbel glas.

Diverse (timmer)klussen in huis

Ik wil de volgende klusjes laten uitvoeren: - de houten achterpoort klemt; - 2 achterdeuren moeten worden bijgesteld, zodat ze weer in de driepuntssluiting vallen; - uitsparing in houten onderplint vaatwasser moet iets ruimer, nu schaaft deze bij het openen; - deel trapleuning zit iets los; - 1 kitnaad (wit)tussen douchewand en tegels is losgeraakt, opnieuw afkitten; - de kitnaad (transparant)tussen het aanrechtblad en de achterwand (beide kunststof) laat wat los, opnieuw afkitten.

Timmerklusjes in huis

Voor ons nieuwe huis in Haarlem zou ik graag volgende week, een timmerman willen inhuren voor wat allerhande klusjes. De werkzaamheden zijn als volgt: - Het gaat om het plaatsen van een plexiglas-plaat voor de trap, om het huis kidsproof te maken - Het aftimmeren van een inbouwkast. Er zal een koof om de leidingen gemaakt moeten worden en planken geplaatst - Het nalopen/repareren van de deurklinken en het slot van het toilet beneden. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor bovenstaande werkzaamheden.

Diverse kleine klusjes in huis

1. Repareren van slot van toilet, slot sluit nu niet, moet anders gemonteerd worden. 2. Repareren (passend maken) van keukenlade in keukenblok. 2. Repareren van deurtje keukenblok (vervangen van scharnier).

Timmerman voor wat klusjes in huis

Er moet een koof gemaakt worden aan het plafond in de keuken waar verlichting in moet komen (bedrading e.d. hangt er al). Die wordt ongeveer in L-vorm een meter of 4 langt worden. En in de toilet willen we een verlaagd plafond maken, ongeveer 1,5x1,5m. Graag willen we de klusjes zo tussen kerst en oud en nieuw laten uitvoeren.

Afbreken van bestaande schuur (4 bij 4 ...

Afbreken van bestaande schuur (4 bij 4 meter). Er zit een ijzeren balk in de schuur die voor problemen kan zorgen. Onduidelijk is of er fundamenten o.i.d. onder de schuur zitten. Zo niet, fundament voor nieuwe schuur maken. Daarna bouwen van nieuwe schuur (wordt een kant en klaar schuur van ongeveer 3 bij 3 meter.). Daarnaast bouwen van een stuk schutting. Er is geen achterom bij mijn huis. Alles moet door de woonkamer en keuken naar de tuin worden gebracht. In principe dient het bedrijf alles zelf te regelen zoals o.a. bestellen van container e.d. Daarnaast zijn er nog wat kleine klusjes zoals de vorsten van de dakrand van nieuw cement voorzien, zijkanten dakkapel verven. Dit doe ik alleen als ik voldoende geld heb.

Jaren 30 huis, 3 klusjes: Omzetten van ...

Jaren 30 huis, 3 klusjes: Omzetten van draairichting van 1 deur. Deur inkorten met 1 cm. Bevestigen van 2 trapleuningen.

Geachte heer, mevrouw, De ramen sluiten ...

Geachte heer, mevrouw, De ramen sluiten en openen niet goed. De voordeur heeft een stopper die stuk is. Er zijn kleine schilderwerkzaamheden, erg weinig het zijn wat plekjes op een houten muur waar krassen opzitten die weer wit moeten. We hebben nog wel voldoende verf in huis om dit te doen. Dus het zijn een paar kleine klusjes. Alvast bedankt voor de moeite. Met vriendelijke groet,

Diverse klusjes in en om het huis. ...

Diverse klusjes in en om het huis. Kasten in elkaar zetten. Aftimmerwerk. Deuren afhangen.

div klusjes in huis m.n. houtbewerking ...

div klusjes in huis m.n. houtbewerking waar we zelf geen tijd voor hebben. plaatsen houtwandje en betegelen in w.c. - houten koof in slaapkamer - reparatie daktuimelraam - etc etc etc..