Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klepbank met opbergruimte laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klepbank met opbergruimte laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klepbank met opbergruimte laten maken

Klepbank met opbergruimte laten maken

Ik wil graag een witte klepbank met opbergruimte laten maken voor aan de eettafel. Formaat: 155 cm breed x 40 cm diep x 45 cm hoog. De bovenste klep (zitvlak) graag in 1 geheel (of 2 kleppen als het dan beter werkt), als je deze openklapt binnenin tussen schotjes zodat je 3 opberg-vakken krijgt. Van buiten zo clean mogelijk, dus geen zichtbare afwerkingen / greepjes of iets dergelijks. Deze DIY van Karwei komt aardig in de buurt (al zijn de formaten anders en klapt deze aan de voorkant open terwijl ik dat graag aan de bovenkant wil): Ik heb zelf een goed idee van wat ik wil, maar als jullie technisch nog mee zou kunnen denken over het ontwerp zou dat heel fijn zijn. Ik hoor graag wat het ongeveer zou kosten.