Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klemmende ramen herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klemmende ramen herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klemmende ramen herstellen

Klemmende deur en ramen afschaven

Klemmende houten achterdeur en 5 schuiframen (hout) in monument klemmen . Mn deur geeft "akuut' probleem

Klemmende ramen herstellen

Ik wil graag 3 slaapkamerraampjes die klemmen laten nakijken en repareren. Wij willen namelijk alle kozijnen laten schilderen. Echter, voordat wij dit laten doen, willen we de ramen goed open- en dichtgaand hebben, zodat we niet gelijk de verf er weer af schrapen. Het betreft 3 houten slaapkamer (ongeveer 50 cm bij 1 meter) raampjes op de 1e verdieping! Het eventuele schilderwerk betreft meer dan die drie ramen.

Klemmende draairamen aanpassen

Ik heb op de 1e etage van mijn woning twee slecht sluitende draairamen, die ik beter wil laten afhangen. Eén raam zit aan de achterzijde en klemt aan de bovenzijde, terwijl er aan de onderzijde tocht door komt. Het andere raam zit aan de voorkant van het huis en klemt aan de zijkant, bij de bovenste grendel. Ik laat de ramen graag beter passend maken.

Lekkende ramen vervangen en klemmende deur herstellen

Kozijn kitten zo wel boven en onderkant in verband met vocht overlast. Klemmende deur stellen. 2 lekkende ramen vervangen

Klemmende Velux dakramen herstellen

Onze beide Velux dakramen klemmen, zijn uit verband? Het betreft de ramen met het typenummmer GGL 1 en GGL 3.

Klemmende deur bijstellen

Huis gekocht uit 2008. Nakijken ramen en deuren, deur van balkon klemt, kan open, kiepen, dicht. De deur is wat verzakt. Deur is iets verhangen en moet bijgesteld worden.

wegbreken tussenmuur en plaatsen ...

wegbreken tussenmuur en plaatsen binnendeur naar zoldertrap vervangen sloten buitendeur en verstevigen vervanging rottend kozijn en bijschaven klemmende ramen en deuren