Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast opbergruimte schoenen en garderobe kast realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast opbergruimte schoenen en garderobe kast realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast opbergruimte schoenen en garderobe kast realiseren

Kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren

Slaapkamer onder schuine daken met afmeting van 6,40 m x 4,18 m behoeft een ruime kledingkast op maat. Op de overloop willen we graag een kast voor was machine en droger als ook opbergruimte. In de hal beneden willen wij een garderobe en schoenenkasten laten maken. Ik nodig de vakman bij deze uit om de situaties te bekijken en op locatie een offerte kan uitbrengen. Op 15 mei krijgen wij de sleutel maar op 04 april is er een mogelijkheid om de situatie te bekijken.

Hoogslaper laten maken met opbergruimte

Ik wil graag een 1-persoons hoogslaper van sloophout of steigerhout laten maken. Ik wil er geen bureau onder. Ik wil wel aan de rechterzijde van de hoogslaper een ingebouwde kledingkast met eventueel een aantal open vakken. Ook moet er een trapje geplaatst worden. met rechts ingebouwd een kledingkast en evt aantal open vakken + trap. Ik laat de ruimte hier graag even beoordelen en sta open voor uw ideeën. Ik ontvang graag uw prijsopgave. 04/09: Ons plan is enigszins gewijzigd en wij zouden graag iemand vinden die voor ons een 1-persoons videbed, inbouwhoogslaper, kan maken. Aan de kopse kant van een kamer, tussen 3 muren, ong 2 meter breed.

Bedstee van steigerhout laten maken

Ik wil graag een bedstee in laten bouwen van whitewash steigerhout onder een schuine wand met daaraan vast opbergruimte (bijvoorbeeld een kledingkast) voor een jongen.