Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast op maat laten maken

Maatwerk kast maken in de slaapkamer

We hebben een slaapkamer met schuin dak. Daar zouden we graag een kledingkast op maat laten maken. Graag ontvangen wij een offerte. Zoals te zien is op de foto's loopt er ook een balk.

Kledingkast op maat laten maken

Wij willen onder een schuine wand een kledingkast op maat 1.40 meter hoog x ongeveer 1.80 meter breed. Vanaf 1.40 meter begin de schuine wand, er kan gebruikt gemaakt worden van de schuine wand, maar niet tot aan het plafond. Het zullen voornamelijk lades worden, maar indien mogelijk ook graag een gedeelte hang. Hiervoor ontvangen wij graag advies

Kledingkast op maat laten maken

Ik wil een kledingkast op maat gemaakt hebben.

Kledingkast op maat maken

Ik wil graag een kledingkast op maat laten maken. De kast bevindt zich onder een hoogslaper, heeft een hoogte van 185 cm, breedte van 231 cm en een diepte van 60 cm. Graag van hout/underlayment en indien mogelijk met schuifdeuren. Minimaal 120 cm hanggedeelte, rest met legplanken. Wij weten niet hoe waterpas de vloer is. We willen de hoogte van de kast op 185 cm houden.

Kledingkast laten inbouwen

Ik wil een kleding kast op maat laten plaatsen. Betreft een kast van 2.60 meter hoog en 2.50 meter breed.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een hoogslaper lxbxh 190 x 80 x 180 cm. Met aan de rechterzijde onder het bed een kledingkast met een trap ervoor. En aan de linkerzijde komt hij in een dakkapelnis, dus graag te monteren met 1 poot in de hoek of helemaal monteerbaar aan de wanden zodat er geen poot zit. We willen er graag onder door kunnen lopen.

Maatwerkkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast op maat laten installeren. Het gaat om een kast met schuifdeuren + het interieur van de kast. De kast is 2.65 meter breed en 2.65 meter hoog. De diepte is 59.5 cm. Wat zou het kosten om deze kast in elkaar te zetten?

Schuifdeurkast voor kleding maken

Ik heb een kamer waar net geen gewone kast in past. Nu wilde ik eigenlijk een kledingkast laten maken met schuifdeuren. De breedte is ongeveer 1.60 meter en de diepte is beperkt (maximaal 36 cm diep), dus een indeling binnen zal ook op maat gemaakt moeten worden.

Schuifdeurkast onder een schuine wand plaatsen

In onze slaapkamer willen wij een op maat gemaakte schuifdeuren kledingkast. De kast zal tussen 2 schuine kanten geplaatst moeten worden en de breedte is 4.50 meter. Graag maken wij een afspraak om een en ander te bespreken.

Houten kastdeuren op maat maken

We hebben een grote kledingkast in de huiskamer. Is nu afgedekt met een kleed. We willen er graag mooie houten deuren voor, louvredeuren.