Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren

Kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren

Ik wil graag 1 klus laten uitvoeren. Betreft het monteren van een Gamma witte kledingkast zweefdeurkast Alpha Hoogte 206 x Breedte 180 x D 63 in een slaapkamer. De kledingkast word zaterdag 15.12.18 geleverd. Of deze kast voor woensdag 20.12.18 gemonteerd zou kunnen worden.

Grote kledingkast plaatsen

Ik ben bezig met een verhuizing en wil in mijn nieuwe huis een grote kledingkast laten plaatsen met schuifdeuren. De lengte van de muur is 270 cm en de hoogte is 260 cm. De kast moet die hele muur gaan bedekken en aansluiten aan het plafond. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de montagekosten. Ik kan de kast zelf aanschaffen bij Gamma, maar de vakman mag mij ook voor de levering van de kast een offerte sturen.

Lundia kledingkast onder een schuin dak maken

Wij willen graag gebruik maken van de aanbieding van Gamma voor Lundia kledingkasten met schuifdeuren met 30 % korting. Die kasten moeten bij ons gedeeltelijk onder een schuin dak worden geplaatst. Het lukt ons niet om de door ons opgenomen maten in te voeren in het bestelprogramma van deze kasten. Er zijn geen kastmaten die hierbij passen. Als we andere maten nemen, komen de kasten teveel los te staan van de wand en dat vinden we niet mooi. We zoeken nu een bedrijf dat bij ons langs kan komen en de kasten voor ons kan inmeten. Mijn vriend is timmerman en kan zelf de kasten plaatsen. We hebben een schuine wand rechts die onder en in het midden 3300 mm breed is en boven 2300 mm. Links is de hoogte 2540 mm, rechts is de hoogte 1800 mm. Indien bovenstaande maten niet mogelijk zijn, is het mogelijk om daar enigszins van af te wijken. Wel is het dan van belang dat de meeste rechtse deur, die schuin gaat lopen, wel parallel loopt met het stuk schuine dak. Wie wil dit komen inmeten?

Kledingkast Delta monteren

Ik heb bij de Gamma de zweefdeurkast Delta aangeschaft. De kast is van gelamineerd spaanplaat en de afmeting is 222 bij 200 bij 65 cm. Het interieur heeft 2 hanggedeeltes met boven de roede een legplank. Graag laat ik de kast door een vakman monteren.

Tweedeurs kledingkast monteren

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het monteren voor een tweedeurs hang/leg kledingkast merk Kim van de Gamma

GAMMA-kast in elkaar zetten

Ik heb bij de Gamma een kledingkast gezien die ik graag wil laten monteren. Het gaat om een zweefdeurkast van 150 cm breed, 206 cm hoog en 63 cm diep. Het interieur van de kast heeft 2 hanggedeeltes met boven de roede een legplank.

Kledingkast model Alpha in elkaar zetten

Kledingkast model Alpha 150 cm breed (Gamma aankoop) geheel in elkaar te zetten/monteren. Het gaat om een schuifdeurkast.

Kast installeren

Graag laten wij een 2-deurs kledingkast installeren. De kast is 2 meter breed en 1.50 meter hoog. De kast is bij de Gamma besteld en zal komende week geleverd worden.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik heb een zweefdeuren kast van gamma die in elkaar gezet moet worden. Afmeting 206x180x83

Kledingkast opbouwen

Kledingkast met schuifdeuren (van de Gamma) in elkaar zetten