Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klapraam maken van vast raam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klapraam maken van vast raam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klapraam maken van vast raam

Klapraam maken van vast raam

Ik wil graag een klapraam laten maken van een vast raam aan de voorkant (wegkant) van de woning. Zie bijgaande foto's, het gaat om het kleine raampje rechtsboven (van buiten bezien). Afmeting van het raam zelf is ongeveer 50.5cm hoog en 20cm breed Afmeting van het raam incl lijst is ongeveer 58cm hoog en 31.5cm breed

Klapraam maken in bestaand kozijn woonkamer

We willen graag een klapraam voegen in een bestaan kozijn. idee van een ‘boven raam’ die we als ventilatie kunnen open klappen. Het gaat om een zijraam van de woonkamer. Breedte is ongeveer 80 cm. Hoogte is ongeveer 175 cm. Een bovenraam van ongeveer 25 cm x 80 com is genoeg. Onder het klapraam is het gewoon een dicht raam

Raam in schuur vervangen

Ik wil een nieuw klapraam voor mijn schuur laten maken en er in laten zetten, het kozijn is nog goed maar het raam is verrot, de afmeting is circa 87 x 46 cm. En er moet enkelvoudig glas in gezet worden.

Schuifraam door klapraam vervangen

Van een vastzittende bovenraam, dat oorspronkelijk een schuifraam is, wil ik graag een naar buiten klappend raam laten maken. Het is het raam van een keuken op de begane grond. De afmeting is 120 bij 60 cm.

Klapramen maken in bestaande ramen

Wij willen graag een klapraam laten maken in ons bestaande dichte raam. Het raam is 1600 mm breed en 400 mm hoog. Het gaat om 4 ramen op zowel de eerste verdieping als op de begane grond. De ramen hebben houten kozijnen.

Klapraam in een bestaand kozijn maken

Ik wil op de eerste verdieping van mijn woning een klapraam vervangen. Het gaat om een hardhouten raam van 697 mm lang en 330 mm hoog, houtdikte 37 mm. De breedte van de raamdelen is 65 mm. In de ramen moet isolatieglas worden geplaatst met opdeklatten. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de levering. Verder graag een aparte prijsopgave voor het aflakken en plaatsen, zodat ik kan kiezen of ik dit zelf ga doen.

Klapraam maken van vast raam

Voor onze zoon willen wij op zijn zolderkamer een klapraam laten maken waar nu een vast raam is. De afmeting is 0,50 breed bij 1,45 meter hoog. Dit is globaal opgemeten. Wie zou ons hieraan kunnen helpen?

Klapraam met dubbelglas maken

Ik wil graag een klapraam op maat laten maken, met dubbelglas en twee keer in de grondverf gezet. De maat is 74.6 x 35 centimeter binnen de glaslatten. Ik plaats het raam zelf.

Zolderraampje plaatsen

We hebben nu aan de gevel een vast zolderrraam. Voorheen was dit een klapraamje. Wij willen dit weer herstellen naar de oorspronkelijke toestand of gewoon draaiend maken. De afmetingen van het klapraam incl. houten frame ongeveer 50 x 50 cm hier moet ook nog HR++ glas in.

Raam veranderen en ventilatierooster aanbrengen

Twee maal een houten klapraam verwijderen. Er zit dubbel glas in, de grootte is 0,82 x 0,82 meter en 4 cm dik. De breedte van het hout rondom is 6,2 cm. Ik denk er aan een vast raam er van te maken zodat het niet meer open hoeft. Het is een bovenklapraam en het klemt. Huidige raam verwijderen en vast raam met dubbel glas met ventilatierooster plaatsen met glaslatten. Het dubbel glas is nog heel goed en kan overgezet worden. Ik wil graag een ventilatierooster boven in de breedte. Gaarne vrijblijvend kijken en een prijsopgave.