Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een (kinder)kamer maken op open zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een (kinder)kamer maken op open zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een (kinder)kamer maken op open zolder

Een (kinder)kamer maken op open zolder

Ik zoek iemand die op zolder twee muren van gips kan plaatsen met een deur. Doel hiervan is een aparte ruimte voor de kinderkamer creëren. De zolder is circa 10m2 en heeft een schuin dak.

Kledingkast op maat laten maken

In een (kinder) slaapkamer wil ik een inbouwkast met zweef/schuifdeuren laten plaatsen. De hoogte van de kamer is 2.62 en de breedte (?) meter. De kast moet van binnen opgedeeld worden door brede planken voor bijvoorbeeld speelgoedbakken en een kledingkast gedeelte met planken en hanggedeelte. De kast komt boven het trapgat op de bovenste verdieping.

Ik heb een half afgetimmerde/half klare ...

Ik heb een half afgetimmerde/half klare nokophoging; waar het om gaat is voornamelijk de afwerking en de inrichting, denk daarbij aan afwerklatjes, zeil of laminaat, werktafel maken. De kamer moet een functionele kinder/tienerkamer worden.

Kinder speel en werk kamer Opdracht: ...

Kinder speel en werk kamer Opdracht: Handige opberg kasten en werkbladen op maat Ruwe ideeen tekening gemaakt, exacte uitwerking niet Timmerwerk en schilderwerk