Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keter tuinhuis in de tuin monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keter tuinhuis in de tuin monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keter tuinhuis in de tuin monteren

Keter tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuis van het merk Keter, model "Factor 86" kopen, en dit zou in elkaar gezet moeten worden. Ook moet er een nieuwe tuinomheining komen. Hiervoor ga ik houten tuinpanelen aanschaffen. Ook moeten de palen hiervoor door jullie in beton gegoten worden,zodat ze stevig vast staan. Het gaat over 8 panelen. In totaal ongeveer 16 meter lengte.

Keter tuinhuis in de tuin monteren

Een Keter tuinhuis in elkaar zetten in de achtertuin. Volgens de fabrikant zou 1 persoon dit kunnen doen in een dag. Het is een kunststof tuinhuis, heeft een aflopend dak, een raam en één openslaande deur. Breedte is 185 cm, diepte is 152 cm en de hoogte is 226 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Monteren van een kunststof tuinhuis

Ik wil binnenkort een kunststof tuinhuis van Keter Factor 66 aanschaffen bij Praxis, zodat ik daar mijn scootmobiel in kan stallen. De maat is 208 cm hoog, 178 cm breed en 195,5 cm diep. Er moet ook een stroomkabel naar toe worden aangelegd vanaf een stroompunt dat al in de tuin aanwezig is. Voor de plaatsing zal de hele tuin zijn betegeld. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tuinhuis Keter Factor 88 plaatsen

Betreft het in elkaar zetten van bij Praxis gekocht tuinhuis Keter Factor 88. Breedte 256 cm Diepte 255 cm Oppervlakte 6 m² Wandhoogte 238 cm Nokhoogte 243 cm Materiaal Kunststof Inclusief raam, vloer, ventilatieroosters en dak Ik wil het huis verankerd laten neerzetten. Wat is daarvoor nodig? En wat zou dat gaan kosten? Kunt u dat mailen? Dan pas wil ik het huis aan gaan schaffen.

Keter tuinhuis Factor 86 opbouwen

Ik heb een Keter tuinhuis Factor 86 bij Praxis gekocht en deze wordt door een vriend opgebouwd. Helaas zijn de zijmuren door storm uit de vloerpanelen gevallen en verschuiven. Is het mogelijk om de schade te her stellen en het stevig en weervast op te bouwen?

Keter Factor 66 tuinhuis in elkaar zetten

Ik heb een Keter Factor 66 kunststof berging ( tuinhuis ) die in elkaar gezet moet worden.

Tuinhuis in elkaar zetten en plaatsen

Wij willen een Keter Fusion 757 in elkaar laten zetten. Wij zorgen zelf dat het pakket bij huis staat, voor de rest willen wij een vakman die het huis voor ons in elkaar kan zetten.

Keter Factor 88 tuinhuis laten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het in elkaar zetten van een Keter Factor 88 tuinhuisje. Het huisje is 2.57 meter breed, 2.55 meter lang en 2.55 meter lang. Het betreft een kunststof huisje.

Tuinhuis vervangen

Ik wil een tuinhuis vervangen: - Afbreken/slopen en afvoeren van een bestaand houten tuinhuis. - Eventueel benodigde aanpassing van de onderliggende bestrating. - Opbouw/installatie van (kunststof) tuinschuur, type Keter Orion. Dit tuinhuisje is ongeveer 2.5 x 2.80 meter, niet veel groter dan het huidige. Ik zal zelf de nieuwe tuinschuur aanschaffen.

Kunststof tuinhuis monteren

Ik wil graag informatie over de kosten en mogelijkheden voor de montage van een kunststof tuinhuis. Kenmerken: - Keter - Kunststof - Garantie 10 jaar - Inclusief kunststof vloerpakket - Vloeroppervlak 6 meter - Beglazing Acryl - BxDxH 213x306x240 cm. Tuinhuis wil ik zelf gaan kopen.