Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keralit gevelbekleding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keralit gevelbekleding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding

Ik wil de houten schroten gevelbekleding vervangen door Keralit. Voor- en achterzijde woning. Prijs inclusief materiaal en montage. Totaal circa 12m³ a 15m³ afmeting van gevel die bekleed moet worden voorkant is 6,3 meter bij 1,0 meter. achterzijde dezelfde afmeting als voor.

Boeidelen en windveren van hoekwoning vervangen

De boeidelen/windveren moeten vervangen worden door Trespa of Keralit gevelbekleding. De huidige houten boeidelen zijn aan vervanging toe. Aantal meters weet ik niet precies, omdat ik de ladder niet op durf.

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ca. 24 m2 Keralit gevelbekleding aan te brengen op achtergevel woning, vanaf 1e verdiep tot de nok (puntdak). Twee ramen in gevel aanwezig. Offerte voor plaatsing Keralit, excl. Materialen.

Keralit of Protex gevelbekleding aanbrengen

Op de 1e etage van mijn vrijstaande woning komt het bedrijf Belisol kunststof kozijnen monteren. Ik wil daarna graag de houten gevelbekleding laten vervangen door kunststof gevelbekleding van Keralit of Protex. Het gaat om in totaal 55 m² op de gevel en het balkon. Ik wil dat er vooraf overleg is met Belisol over de maatvoering, zodat de kozijnen en gevelbekleding optimaal op elkaar gaan aansluiten. Dit is een harde eis. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

We willen Keralit gevelpanelen laten plaatsen in ons recent aangekocht vakantiehuisje in Ouddorp. Tevens eventueel Keralit- of andere panelen om hout te vervangen aan de goten. We willen graag een prijsofferte, alles inclusief. We zijn vrijdag tot en met zondag in ons vakantiehuisje aanwezig. Het zou top zijn indien er iemand kan langs komen om alles te bekijken en eventueel een offerte op te stellen. We hebben bouwplannen die u kunnen helpen ivm opmeten enzovoort.

Aanbrengen Keralit of Protex gevelbekleding

Ik zou graag Keralit of Protex gevelbekleding laten aanbrengen op de eerste en tweede verdieping van de woning. Er is op dit moment nog geen bekleding aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 en de nokhoogte 7.5 m2. Er is plek om een steiger te plaatsen.

Gevelbekleding van dakkapellen vervangen

Dakkapel voor/achter: - leveren/vervangen rabatdelen door Keralit (Sponningdeel 143/Basismontage/Pure 9001 ). Oppervlakte is ongeveer 10,5M². - leveren/plaatsen zip-screens: bediening elektrisch; uitvoering; 3 stuks. (bxh). Ongeveer 330 bij 135; ongeveer 170 bij 135; ongeveer 450 bij 95 cm. - afdichten ruimte tussen dakpannen/plat dak (pur erin).

Werzalit gevelbekleding vervangen door Keralit

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het vervangen van het Werzalit door Keralit of een ander alternatief. De oppervlakte van de gevelbekleding is ongeveer 50 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Ik wil graag mijn dakopbouw renoveren. Nu is het hout, maar wil hier Keralit laten aanbrengen. Afmetingen muur 3000 mm x 3100 mm met openslaande deuren van 1870 mm x 2210 mm. De schuine zijmuren 6700 mm x hoogste punt 3100 mm en laagste punt 1100 mm. Aan de achterkant zitten 3 langwerpige ramen met aan beide zijde koven om de regenpijpen weg te werken die zou ik ook met Keralit willen. Ik schat op 2/3 dagen werk, inclusief slopen.

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik heb aan de zijgevel van mijn woning houten gevelbekleding die ik wil laten vervangen door kunststof, bijvoorbeeld Keralit. Het gaat om ongeveer 10 m² onder een schuin aflopend dak, op een hoogte van ongeveer 5 meter. Ik ontvang graag een vrijblijvende prijsopgave.