Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keralit op dakkapel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keralit op dakkapel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keralit op dakkapel plaatsen

Keralit monteren op verschillende delen

- Schuur: heeft overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Op een hoekdeel tevens een stuk onderliggend rot hout vervangen. - Huisdak: heeft aan zijkant overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Waarschijnlijk op een hoek een stuk onderliggend houtdeel vervangen. Tevens bovenzijde boeideel voorzien van zink. Liefst combineren met gepand voegwerk van zijgevel zodat steiger beide kan dienen. - Dakkapel: is momenteel nog van hout, moet geheel worden 'ingepakt' met keralit (inclusief overstek boeidelen) . Betreft relatief hoog model dakkapel. - We hebben kleurnummer al wel besloten,. maar moet verder qua materiaal (liefst zsm) worden ingemeten en besteld. Planning daadwerkelijke montage in overleg.

Houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen

Ik wil graag van een bungalow-achtige uitbouw de boeidelen door keralit laten vervangen (circa 22 meter foto 1, loopt net iets naar achteren (links) door, toegankelijk via het dak). Op een ander deel van het huis staat een dakkapel, waarvan de boeidelen en de zijkanten vervangen moeten worden (foto 2, toegankelijk via het platte dak). Tot slot wil ik de schuine planken in de nok van het huis (de driehoek) laten vervangen (foto 3).

Keralit op dakkapel plaatsen

Plaatsen van Keralit op zijkanten & boeiboorden dakkapel ca. 4 mtr breed.

Boeiboorden vervangen

Bovenste dakranden vervangen of bekleden met trespa of keralit. Voor en achterkant van het huis betreft 2 meter bij 4,5 meter langs plat dak bedekt met EPDM. Het dak ligt boven op de tweede etage. Tevens bekleden dakgoten van 2 meter bij 2 meter + hoek. Ook wil ik de boeiboorden van de dakkapel vervangen met een pannendak van een V vorm aan de voorzijde van ongeveer 2 meter bij 1,5 meter.

Rand van Keralit aan de dakkapel vastzetten

Mijn woning heeft een dakkapel van 7 meter lang. Over een lengte van ongeveer 2 meter is de buiten dakrand van keraliet waar het rolluik in zit los gekomen en verzakt. Dit moet goed vastgeschroefd en vastgelijmd worden, zodat het weer voor de komende 20 jaar vast zit. Vastschroeven moet met RVS schroeven. Ik heb het al eerder door iemand vast laten vastzetten, maar dat is weer losgekomen. Niet een hele grote klus maar hiervoor moet je op het dak lopen en dat moet je gewend zijn. Ik ben dat niet.

Gevelbekleding van dakkapellen vervangen

Dakkapel voor/achter: - leveren/vervangen rabatdelen door Keralit (Sponningdeel 143/Basismontage/Pure 9001 ). Oppervlakte is ongeveer 10,5M². - leveren/plaatsen zip-screens: bediening elektrisch; uitvoering; 3 stuks. (bxh). Ongeveer 330 bij 135; ongeveer 170 bij 135; ongeveer 450 bij 95 cm. - afdichten ruimte tussen dakpannen/plat dak (pur erin).

Vervangen windveren en dakrand dakkapel

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de windveren van mijn dak en de dakranden van de dakkapel. Ik zou ze graag vervangen door kunststof Keralit in de kleur Stahlblau. Op de dakkapel rand is een zonnescherm bevestigd. Deze dient wel verwijderd en teruggeplaatst te worden. Het gaat om 10 meter windveren en de dakrand van de dakkapel is ook ongeveer 8-10 meter.

Dakkapel en raamkozijnen door kunststof vervangen

Dakkapel afmeting: 410 breed en hoogte 125 cm (binnen afmeting). Afwerking met keralit. Kunststof met hout look. Ramen 4 stuks dienen geopend te kunnen worden. Breder dan huidige: aan de rechterzijde een groot raam extra, zoals links nu ook zit. Binnenzijde afwerken met gipsplaten inclusief vensterbank. Afvoeren oude dakkapel. Eerste verdieping kozijn en glas vervangen door kunststof met houtlook. Tussen paneel met keralit verbinden. Afmeting huidig raam. 277 x 156 cm . Nieuwe uitvoering met twee kantelbare ramen naar binnen. Middelste raam vast. Dakgoten vervangen door kunststof. Afvoeren oude kozijnen en glas. Foto bijgevoegd van huidige situatie.

Het vernieuwen van een poortdeur ...

Het vernieuwen van een poortdeur inclusief kozijn, het vervangen van 2 x 6.30 waterbord aan schuur en het bekeleden van een dakkapel met Keralit panelen.