Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keldertrap maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keldertrap maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keldertrap maken en plaatsen

Keldertrap maken en plaatsen

In oud pand keldertrap met ongeveer 10 treden en circa 2 meter diep. Onderste treden zijn verrot. Ik wil dit graag vernieuwd hebben.

Keldertrap op maat laten maken

De keldertrap van onze woning, ruim 120 jaar oud, dient te worden vervangen. Deze dient op maat gemaakt worden. De trap zal van hout gemaakt moeten worden en zal ongeveer 4 a 5 meter lang moeten worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder maken vanaf de eerste verdieping. Op dit moment zit er een vlizotrap. Het bestaande trapgat moet daarvoor iets breder gemaakt worden. Ook willen wij graag een trap tussen de kelder en woonkamer verplaatsen. Het gat van de oude keldertrap moet dan dichtgemaakt worden en er moet een nieuwe gat komen.

Vuren keldertrap leveren en plaatsen

De volgende werkzaamheden: verwijderen van een stalen spiltrap uit de kelder, leveren en plaatsen van een vuren keldertrap. Trapgat is 170 bij 90 cm. Afstand bovenkant tot keldervloer is 240 cm (Maten bij benadering). Trap zal waarschijnlijk een draai van 90 graden moeten maken. De werkzaamheden zullen in mei plaats moeten vinden.

Nieuwe keldertrap maken

Ik wil graag een nieuwe kelder trap die met ene bocht naar beneden loopt. De oude trap had 8 treden maar moest eruit gehaald worden voor een reparatie van de kelder. Ik wil graag een trap van hout en ben benieuwd wat het ongeveer kost bij jullie?

Nieuwe keldertrap maken

Ik wil graag een nieuwe keldertrap in een kelder van een huis uit 1903 laten maken. Lengte van de trap zal 240 meter moeten worden met een hoek van 60 graden en 9 treden, afstand per trede zal 17,5 centimeter moeten worden. Breedte van de trap zal 60 centimeter gaan worden. Leuning zit al aan de muur. Ik wil graag een houten open trap, recht mag ook, maar dan met brede treden. De huidige trap zal verwijderd zijn.

Keldertrap vernieuwen

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm. De trap moet vernieuwd worden. Ik zoek een timmerman die op basis van de huidige trap een 'replica' kan maken van vurenhout. Het is een rechte 'molenaarstrap' (recht= zonder draaiing) die wel een beetje schuin loopt in het geheel. Hij is 2,3m schuin naar beneden, 8 treden, 79cm breed.

Keldertrap maken en plaatsen

Er moet een nieuwe keldetrap bij ons worden gemaakt. Hij kan niet geprefabriceerd in elkaar gezet worden aangezien er waterleidingbuizen voor langs lopen. Wel in delen maken en dan ter plaatse in elkaar zetten is mogelijk. Trap heeft 7 treden.

Een keukenkastje en lade maken op de ...

Een keukenkastje en lade maken op de plaats waar nu een (overbodig koelkastje) zit. Verder veel klein timmerwerk zoals klinken en knopjes op deuren zetten, een nieuwe brievenbus en een tochtstrip in de voordeur, een leuning bij de keldertrap, schilderij ophangen, gat in muur dichtmaken etc. En ik heb nog werkzaamheden aan de elektriciteit: snoeren wegwerken, een buitenlamp ophangen, rookmelders hangen, lampje in de hal, afdekplaatjes op het plafond aanbrengen, stekker koelkast wegwerken, telefoon doortrekken van de hal naar de kamer (door tv buis), spotjes afwerken en rondom dichtsmeren. Tenslotte nog stank in de badkamer (wastafel) oplossen.

Het maken van een vast bureaublad en het ...

Het maken van een vast bureaublad en het maken van een trapleuning en het repareren van een keldertrap