Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenren tegen het huis aan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenren tegen het huis aan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenren tegen het huis aan

Kattenren tegen het huis aan

Ik wil graag een katten ren laten maken. Tegen het huis aan, breedte ongeveer 4 meter en diep 2 meter. De beide zijkanten wil ik graag dicht hebben, met een dicht dak en de rest gaas met een afsluitbare deur. Hoogte 2.20. Moet er wel als een katten ren uitzien omdat het de vervanging is van onze huidige katten ren. Foto nr. 1 en 2 zijn van de huidige . Foto een voorbeeld waarvan ik de voorkant mooi vind. Er moet ook een zonnescherm van afgehaald worden. De bestaande panelen die kunnen opnieuw gebruikt worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Kan de vakman mij hierover adviseren?

Overdekte kattenren in tuin maken

Ik wil graag een overdekte kattenren laten plaatsen tegen mijn achterkant van mijn huis. Deze kant van het huis grenst aan mijn tuin, dus de muur heeft een tuindeur en slaapkamerraam. De lengte is 460 cm de hoogte is 241 cm en de diepte is 278 cm. Er moet een deur in zodat ik naar de rest van de tuin kan. Aan de kant van het slaapkamerraam grenst de schutting.

Kattenren in de tuin maken

Wij willen graag een kattenren langs de zijgevel van ons huis laten plaatsen, waarbij de bovenkant dicht is. Ook willen we er graag een deur in hebben. De afmetingen zijn ongeveer 5 m bij 2 m en 2,5 m hoog. Materiaalkeuze graag met u bespreken.