Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kattenluik verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kattenluik verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kattenluik verwijderen

Kattenluik dichtmaken in hardhouten buitendeur

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die twee van mijn hardhouten deuren kan dichtmaken en de huidige kattenluiken die nog in de deur zit kan verwijderen. Het gaat om de achter- en de schuurdeur.

Kattenluik verwijderen uit een buitendeur

Graag wil ik uit mijn buitendeur een kattenluik laten verwijderen en de deur netjes laten herstellen. Gaat om een houten achterdeur naar de tuin.

Kattenluik verwijderen uit de buitendeur

Ik wil het bestaande kattenluik laten verwijderen en de deur laten herstellen in originele staat. Graag wil ik weten wat dit eventueel gaat kosten. Het schilderen na herstel doen we zelf. We hebben een hardhouten deur. Kattenluik is vierkant 22x22cm. Er dienen 1 groef per kant hersteld / uitgefreesd te worden.

Kattenluik verwijderen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van een kattenluik in mijn achterdeur, vullen van het gat en het schilderen van de deur.

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Ik wens een kattenluik uit een buitendeur te laten verwijderen, en de deur functioneel (weerbestendig) te laten herstellen.

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Gat van een kattenluik in de buitendeur herstellen

Ik wil het bestaande kattenluik laten verwijderen en de deur laten herstellen in originele staat. Graag wil ik weten wat dit eventueel gaat kosten. Het schilderen na herstel doen we zelf. We hebben een hardhouten deur.

Kattenluik verwijderen en deur repareren

Kattenluik verwijderen en deur repareren.

Kattenluik uit een deur verwijderen

Kattenluik buiten verwijderen, deur herstellen naar oude staat. Het betreft een hardhouten deur, foto's toegevoegd.

Kattenluik verwijderen en balkondeur dichten

Ik wil een kattenluik laten verwijderen en dichten ivm enorme tocht en we zelf geen kat hebben. Het gaat om een balkondeur. Graag ontvang ik een offerte waar alle benodigheden door de vakman wordt geregeld. Gelieve alleen mailen aub?