Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kasten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kasten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kasten maken

Deuren voor PAX kast

Graag wil ik deuren van underlayment voor mijn huidige PAX kast laten maken. De 4 kasten zijn 2.03 meter hoog en 75 cm breed. Graag zou ik de kastdeuren tot aan het plafond willen laten maken zodat er meer opbergruimte ontstaat.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga een huis kopen waar 3 kasten in zitten die ik van Louvre deuren wil voorzien. Afmetingen van de deur opening is +/_ 250x80cm Deuren ga ik zelf plaatsen. graag ontvang ik hier een indicatie voor.

IKEA Pax kast aanpassen

We willen graag 2,5 ikea al in elkaar gezette pax kasten laten inbouwen. Voor de kasten zal en een wand gemaakt moeten worden met 2.5 deur. De lengte 3 meter en de hoogte 2.70 meter. Tevens is er nog een schuin gedeelte waar wij kastruimte op maat willen laten maken door de vakman. Hier ontvangen wij graag advies over. Het aflakken van de wand zullen wij zelf verzorgen.

Kasten monteren

Ik heb zeven Ikea pax-kasten die ik graag zou willen monteren en permanent maken. Ik wil graag een offerte hiervoor, inclusief het bevestigen van de kasten aan elkaar.

Kasten maken

Er dient een boekenkast van 264 cm hoog 60 cm breed en 24 cm diep gemonteerd te worden. Verder wil ik een halkast van 3 meter lang, 2.64 meter hoog en 20 cm diep laten maken. Er zal 1 gedeelte als hanggedeelte ingedeeld moeten worden en 1 gedeelte met schuine planken voor de schoenen.

Zolderkast maken

Het gaat om 2 kasten. Beide kasten zijn totaal 5 meter lang. De deurtjes zijn ongeveer 96 cm hoog x 61 cm breed. De beide uiteinden zijn iets langer. Het zal gaan om 8 vakken, waarvan ik graag 3 openslaande deurtjes wil hebben (zie afbeelding). Op de foto kun je zien wat ik bedoel. Het geraamte staat al en mag niet worden weggenomen omdat hier het dak op rust. Derhalve zou ik graag enkel de 'bodem' van de kast gemaakt willen hebben, hiervoor mogelijk de schotten die er nu voor zijn hergebruikt worden. En aan de voorkant dus de platen en deurtjes.

Bed met kasten laten maken

Ik wil een bed met kasten laten maken op de zolderverdieping. Foto zal ik nog sturen.

Klussen in en om huis

- extra planken aanbrengen in kasten in de voor-en achterkamer; - ophangen van jaloezieën/ duetten aan ramen voorzijde; (hoeven niet bijgesneden te worden) - tegelwerk achter de kookplaat en over de volle breedte en 3 tegels hoog; ongeveer 1 m2 - aanbrengen van 2-3 schuifkasten op zolder; (moet ik nog kopen) - maken en aanbrengen van een fietsenhok in de achtertuin; - verwijderen van plastic tuinoverdekking; het is een stadstuin - aanbrengen van materialen op toiletten; Parkeren is mogelijk. Ik weet niet alle afmetingen.

Roldeuren voor kasten maken

Ik wil de beschikbare ruimte onder het schuine dak als opbergruimte gebruiken. De bestaande planken zullen daardoor vervangen door roldeuren. Het is een klusje voor een ervaren timmerman. Graag afspraak maken om even langs komen voor details. Het gaat om ongeveer 11-12 m2.

Koof met spotjes maken

Wij willen graag een koof met spotjes boven ons keukeneiland laten maken en ook op de hoge kasten er tegenover.