Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kast voorzien van louvredeuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kast voorzien van louvredeuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kast voorzien van louvredeuren

Voorraadkast maken in trapkast

Kleine klus. Gaat om trapkast die voorzien moet worden van planken, zodat er een voorraadkast ontstaat. Het mogen gewoon schappen worden of een op maat gemaakte kast, graag ook het materiaal leveren.

Kast voorzien van louvredeuren

Graag willen een kastenrij laten maken onder een schuin dak en deze voorzien van louvredeuren. Lengte is ongeveer 5 meter en hoogte wordt 1.80. Graag een offerte voor de hoeveelheid louvredeuren op maat die nodig zullen zijn. Exacte maten zullen besproken worden.

Kast op maat met louvredeuren laten maken

Ik wil graag 2 kledingkasten laten maken 1 maat 210 breed en hoog 270. En 1 kledingkast plaatsen bij een schuin dak maat 1,5 breed 2,60 hoog 0,75 breed 1,50 hoog De kasten voorzien van kastplanken en hanggedeeelte en voorkant Louvre deuren ben erg benieuwd of dit kan... Bedankt voor de moeite.

Zolderkasten en bureau timmeren

Een schuine zijde zolder moet voorzien van kast hoekafwerking langs trapgat andere hoek een kast met legplanken en er tussen een bureau. Andere zijde schuifdeuren en een hoekafwerking middels soort kleerkast

Radiatorkasten maken

Wij hebben twee radiatoren in de huiskamer. Wij willen namelijk hier een radiatoren kast om heen bouwen. 1e Radiator heeft de afmeting van 290x50x8 kast 312x72x 18 2e radiator heeft een afmeting van 160x50x8 Kast 176x72x18 Kast hoeft niet geschilderd te worden. Voorkant van kast voorzien van motief bij voorbeeld gaten of anders Moet wel van fsc hout zijn

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

Kast maken achter een open trap

Graag willen we hierbij informeren naar de indicatie van de prijs van een kast voor achter een open trap. De open trap zou voorzien moeten worden van achterwanden tot kasthoogte hout. De kast zou voorzien moeten zijn van wielen, deuren en houten legplanken. De afmetingen zijn: 150 x 180 x 90 cm.

Vlieringvloer maken en vliering indelen

Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten als ik een vlieringvloer wil aanbrengen in mijn nieuwbouwwoning die in 2018 wordt opgeleverd. De zolder is 8 bij 4 meter groot. De wensen voor de vloeringvloer en het maken van 2 kamers op de zolder zijn als volgt: Vlieringvloer, 8 bij 4 meter: - vuren houten balklaag voorzien van 18 mm underlayment. Gipsplaten vlieringvloer: - gipsplaten plafond inclusief plafondplaten voorzien van spuitwerk; - gipsplaten met ronde kanten. Vlizotrap in vlieringvloer: - leveren en monteren van 3 deling vuren vlizotrap 70 x 120 cm inclusief aftimmering boven en onderzijde. Zolder indeling 2 kamers: - 2 zolderkamers van 4 bij 2 meter; - in elke zolderkamer 2 dubbele wandcontactdoos met lichtpunt; - in elke kamer een radiator; - de cv en mv in een kast plaatsen, bereikbaar vanaf de zolderoverloop; - de cv en mv kast voorzien van een lichtpunt.

Partners

Partners van Casius