Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inmeten en montage kastenwand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inmeten en montage kastenwand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inmeten en montage kastenwand

Inmeten en montage kastenwand

Monteren kastenwand schuifdeuren Praxis Storemax (nog te bestellen) voor muur slaapkamer 3850x2600x700 Betreft nieuwbouwwoning. Inmeten vanaf 3 juli 2019, plaatsing week 32 2019

Inmeten/montage binnendeur Lundia

Bij de Gamma Roosendaal hebben we industriële binnendeuren van Lundia type Charlie in offerte. De maat van deze deuren moet ingemeten worden. Daarna worden ze besteld en moeten ze gemonteerd worden. Het betreft twee openslaande deuren (dubbel) van de hal naar woonkamer Charlie deur opdek links en deur opdek rechts en boven in de gang nog een Charlie schuifdeur (met Fluitekruid greep). Na inmeting en bestelling dienen de deuren ook graag gemonteerd te worden.

Elf binnendeuren inmeten en afhangen

Wij willen 11 binnen deuren laten in meten en nadat ze geleverd zijn afhangen. Het betreft opdekdeuren waarvan drie met glas (model Anouk en Maurice van Lundia). Wij zijn dus opzoek met spoed naar een vakman die deze deuren in Ede wil inmeten zodat ze zo snel mogelijk besteld kunnen worden en eind oktober afgehangen inclusief montage van beslag en sloten.

Montage van een zoldertrap

Inmeten en offerte maken voor de aanleg van een zoldertrap, met een halve slag er in. Ik laat me graag adviseren over mogelijkheden en materialen.

Dakraam vervangen

Ons dakraam moet vervangen worden. Dit moet inclusief montage, inmeten en verduisteraar. Het gaat om een dakraam van 109 cm bij 108 cm.

Draai kiepraam in bestaand kozijn maken

Op onze slaapkamers hebben we nu naar buiten draaiende ramen, graag willen we deze vervangen zien in draai/kiep ramen in verband met onze rolluiken. Het betreft een woning uit 1999 waar reeds hardhouten kozijnen zitten. De afmetingen van de huidige ramen zijn 630x1190. Graag ontvangen wij een aanbieding inclusief inmeten en montage.

Schuttingdeel en poortdeur na inbraakpoging vervangen

Er is bij mij een poging tot inbraak geweest en daarbij is mijn poortdeur beschadigd. Omdat het schuttingdeel er naast ook gammel is, wil ik nu gelijk zowel de poortdeur als de schutting laten vervangen. Ik zoek een vakman die de klus hier kan komen inmeten en mij ook wat materialen/folders kan laten zien waaruit ik kan kiezen. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage.

Binnendeuren inmeten en montage

Ik wil 1 binnendeur Cando en 2 schuifdeuren laten maken en monteren, ik wil dit ook graat laten inmeten om fouten te voorkomen, deze deuren zijn nu in de aanbieding dus ik wil ze snel bestellen.

Stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes

Afgelopen dinsdag hebben wij de sleutel gekregen van onze nieuwbouwwoning. We zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons 2 scharnierende stalen deuren met daarin 8 ruitjes kan plaatsen. Het gaat om 1 deur op de begane grond, tussen de hal en woonkamer. De maat van die deur is 2620 x 960 mm. We willen daar een vlakverdeling in met 8 helder glazen ruitjes. De 2e deur moet in de badkamer op de 1e verdieping komen. De maat van die deur is 2305 x 940 mm. We willen daar ook een vlakverdeling in met 8 (melkglas) 33.1 gelaagd matglas ruitjes. De deuren moeten zijn opgebouwd met L + T profielen 30 x 30. Wij kunnen de woning met u bezoeken voor het inmeten van de juiste maten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte voor de levering en montage.

Stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren

Lezer, Graag ontvang ik uw offerte voor een dubbele stalen taatsdeur en schuifdeur (specifieke keuze moet ik nog maken). Afmeting ongeveer 180brx240hoog. (incl inmeten, glas, montage) Zie uw offerte graag tegemoet. Vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius