Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwkasten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwkasten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwkasten monteren

Inbouwkasten monteren

Wij hebben een inloopruimte waar we een inloopkast voor kleren van willen laten maken. Daarnaast willen we in twee inhammen in de muur planken voor onze boeken. De inloopkasten zijn ongeveer 40 bij 250 cm.

Inbouwkasten van Lundia inmeten, op maat maken en monteren

Ik zou graag twee inloopkasten, een inbouwkast voor op de zolder en een schoenenkast laten inmeten. Ik ga ze aanschaffen bij Gamma die een folderactie heeft van 20% op het merk Lundia. Na de levering wil ik de kasten op maat laten maken en laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Schuifdeuren voor inbouwkasten monteren

Ik wil graag schuifdeuren met een railsysteem laten maken voor de inbouwkasten in onze slaapkamer. Het zijn 3 kasten naast elkaar met kozijnmaat 83, 83 en 81 cm breed. De totale breedte is 280 cm. De hoogte van de kasten is 210 cm. We willen graag 3 vlakke schuifdeuren waarvan 1 met een spiegel. We laten de deuren hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave voor de levering en montage.

Lundia schuifdeuren voor een inbouwkasten monteren

We hebben 2 bestaande inbouwkasten met afmetingen van elk 117 centimeter breed en 260 centimeter hoog (binnenmaten). Graag willen we daarvoor schuifdeuren van Lundia voor bestellen. We zouden deze graag door een vakman willen laten inmeten (zsm, zodat we de deuren kunnen bestellen) en monteren. Via Lundia werd ik naar deze site verwezen.

Inbouwkasten monteren

Ik heb 2 inbouwkasten, op maat, gekocht bij Praxis met schuifdeuren en zoek iemand om die te komen monteren in de week 6, 8 - 12 februari. De kasten zijn 2.60 meter hoog en 2.50 meter breed.

Inbouwkasten inmeten en monteren

Klant wil een 4-tal maatwerk inbouw schuifdeurkasten laten inmeten en monteren. Het gaat om 2 vierdeurs kasten, 1 tweedeurs kast en 1 driedeurs kast. 3 van de 4 kasten krijgen tevens een interieur. De kasten moeten zo snel mogelijk worden ingemeten.

Storemax inbouwkasten monteren

Ik heb 2 Storemax inbouwkasten besteld. 1 met schuifdeuren en interieur van 1,80 meter breed. En 1 met alleen de schuifdeuren van 2,80 meter breed (dus zonder interieur). Deze wil ik graag samen met een klusjesman monteren. We zijn zelf ook handig dus wij hebben alleen extra handen nodig. Graag een eerste reactie per mail.

Ons bedrijf uit Duiven produceert kasten ...

Ons bedrijf uit Duiven produceert kasten op maat en ivm diverse projecten met maatwerkkasten welke nog voor de bouwvak moeten worden geplaatst, zijn wij op zoek naar monteurs. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van voornamelijk inbouwkasten op maat. Wij hebben werk voor ongeveer 3 tot 4 werkdagen per week tot medio augustus.

6 inbouwkasten dienen gerenoveerd te ...

6 inbouwkasten dienen gerenoveerd te worden (nieuwe planken en binnenwand). Daarnaast monteren keukenkastjes in keuken.