Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen

Inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen

Wij willen graag een inbouwkast van Storemax laten inmeten en plaatsen. Hiervoor hebben wij samen met een Praxis medewerker onlangs een ontwerp gemaakt.

Inbouwkast monteren

Voor onze nieuwe woning willen we een inbouwkast kopen. Graag zouden we deze door een vakman willen laten monteren. Het gaat om een 'Storemax' met de maat: 2,63 meter hoog, 2,96 meter breed en 60 cm diep.

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Storemax inbouwkast monteren

Ik heb recent een StoreMax inbouwkast bij Praxis besteld (vestiging Goes) en wil deze graag laten plaatsen. Het betreft 4 kastdelen met 4 schuifpanelen, muur aan 1 zijde en zijpaneel aan andere zijde. Zie ook tekening. Het interieur heeft de volgende afmetingen: 3.20 x 0.60 x 2.585 meter groot. Het plafond zit op 2.6 meter hoogte.

Interieur van garderobekast inmeten en monteren

Ik wil een nieuwe kastindeling op maat ingemeten en gemonteerd hebben. Dit mag zelf gebouwd worden of via Storemax besteld. Het betreft een inbouwkast, de 3 schuifdeuren hangen er al, maar kunnen in overleg vervangen worden. Globale afmetingen: 2.34 meter breed en 2.60 meter hoog en 65 cm diep. Bij voorkeur wil ik contact per mail.

StoreMax inbouwkast met schuifdeuren monteren

Storemax schuif (inbouw) kast (4-deurs). Maandag (10-10) krijgen we de sleutel van ons nieuwbouw woning en volgend weekend zullen we meteen de vloer leggen in onze slaapkamer. We zijn naar iemand opzoek die in week van 17 oktober de maten voor de kast komt opmeten en deze komt monteren als de kast geleverd/opgehaald is.

StoreMax inbouwkast monteren

Het betreft het laten monteren van een 3-deurs Storemax kast inclusief het interieur. De kast is 180 x 260 x 60 centimeter groot. Het betreft een maatwerkkast dus de panelen zijn al op maat. Wij zullen de kast zelf gaan inmeten.

Storemax maatwerk inbouwkast in elkaar zetten

Wij hebben een Storemax maatwerk inbouwkast die op dit moment uit elkaar is omdat de vloer is vervangen. De kast is een inloopkast, in een u-vorm langs drie wanden van een kamer. Zonder deuren maar wel het interieur erin plaatsen. De hoogte is circa 2.50 meter. Wie kan de kast per direct weer in elkaar zetten? Wij hebben alle onderdelen en ook extra schroeven etc. Graag offerte met prijsindicatie en startdatum sturen.

StoreMax inloopkast inmeten en monteren

Wij willen graag een offerte voor het inmeten en monteren van het interieur van de inloopkast van Storemax. Het gaat om twee gedeeltes van 2.35 meter breed, 2.36 meter hoog en 60 centimeter diep. In totaal zijn het 5 modules. Wij hebben een inbouwkast zonder deuren en willen het Storemax interieur hier in laten plaatsen.

Storemax schuifdeurkast repareren

De deur van mijn Storemax (? ) inbouwkast, blijft steken. De kast is circa 3 jaar oud. Is er een monteur die mij kan helpen? Zo te zien moet de bovenplaat van de kast worden verwijderd teneinde bij het schuifmechanisme te kunnen komen. Voor mij is dat technisch te hoog gegrepen. Graag zou ik uw hulp daarbij hebben.

Partners

Partners van Casius