Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp bij carport plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp bij carport plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp bij carport plaatsen

Hulp bij carport plaatsen

Ik wil samen met een vakman een carport plaatsen. Het is een pakket, zie bijlage.

Carport afbouwen

Wij zijn in de tuin begonnen aan een houten carport van 2.5x2.5m, en hebben hulp nodig deze af te maken. Wensen: vloer maken (waarschijnlijk beton storten). 2 schuttingdelen plaatsen waarvan 1 deur. Schuttingdelen en deuren zijn aanwezig. Graag op zo kort mogelijke termijn.

Gevraagd voor te bouwen carport: ...

Gevraagd voor te bouwen carport: dakdekker, en hulp bij het plaatsen van het geraamte (staander, bevestiging aan zijmuur). Gedetaileerde tekening en voorbeeld (buren) aanwezig.

De carport aan de achterkant van ons ...

De carport aan de achterkant van ons huis wil ik laten ombouwen tot gesloten garage. Deze garage wil ik laten aansluiten op de bestaande houten berging. Bij ons in de buurt is dat al door verschillende mensen gedaan (kunnen als voorbeeld dienen). Echter, onze carport ligt aan de voorgevel van onze achterburen. Dit maakt wellicht de aanvraag wat lastiger. Wij hebben hulp nodig bij het invullen van de aanvraag en het maken van de bouwtekeningen. Wij zijn op vakantie van 24 t/m 31 juli.