Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtrot reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtrot reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtrot reparatie

Houtrot onderdorpel repareren

Het gaat om een onderdorpel van een raam op de 1e etage van 265 cm breed waarin in het middelste deel over een lengte van 120 cm houtrot zit. Het rotte hout is al deels weggehaald. Omdat het vervangen van het kozijn kostbaar is willen we graag kijken of reparatie mogelijk is. Eventueel aanvullend een prijsindicatie voor vervanging kozijn.

Houtrot reparatie

De onderzijde van de tuindeur is rot. Het gaat om de hoek waarbij de deur open gaat. Het deel dat rot lijkt te zijn is ongeveer 20 cm groot. Kunt u dit voor mij repareren?

Houtwerk kozijnen vervangen en houtrot verwijderen

Sterrenlaan 140 Waddinxveen. Ivm verkoopwoning reparatie van houtwerk vervangen van balken.

Hardhouten kozijn repareren

Het gaat om reparatie van houtrot in hardhouten kozijnen (1e en 2e verdieping). Twee grote diepe plekken circa 10 x 10 cm op hoekverbindingen van kozijnen en het vervangen, dan wel repareren van de glaslatten van een draairaam. Op dit moment is een globale indicatie voldoende. Foto's kunnen op aanvraag gestuurd worden.

Reparatie houten kozijn

Houtrot aan binnenkant van openslaande raam op zolder, slaapkamer. Oorzaak: hoogstwaarschijnlijk condens. Afmeting van de rotte plek die nu zichtbaar is is ongeveer 15 a 20 cm. Graag een indicatie voor de kosten om dit te repareren.

Reparatie van houtrot aan kozijn

Een stukje houten kozijn vervangen. Het is een halve tot een hele dag werk.

Houtrot kozijn repareren

De achtergevel van mijn huis heeft houten kozijn, waarvan de onderste balk is verrot, deze wil ik in zijn geheel laten vervangen en er is ook reparatie nodig van de verticale kozijnbalken die hierop staan. Breedte is 310 cm.

Deurkozijn en draairaam met houtrot repareren of vervangen

Reparatie/vervangen dorpel en onderstuk deurkozijn garage in verband met houtrot. Reparatie/vervangen draairaam garage in verband met houtrot.

Raamdorpel vervangen of repareren

Over (bijna) de gehele lengte (ongeveer 260 cm) van de dorpel is er houtrot (zover ik kan zien). Deze is 0,2-1,5 cm diep. We willen graag het kozijn "redden" en dus de dorpel vervangen voordat deze volledig kapot is. De rot zit bijna rechstreeks onder het raam (rechte lijn bij raam langs) en is ongeveer 1-1,5 cm breed. Overige delen van het hout zijn nog wel goed. Vraag is dus, is dit repareerbaar, of zal er vervanging plaats moeten vinden? Daarnaast: wat zouden de kosten hiervoor zijn (reparatie en/of vervanging)? Afval afvoer in overleg met opdrachtgever.

Reparatie hardhouten kozijn

Een hardhouten raamkozijn repareren, 120 x 140 cm, begane grond, huis in Almelo. Een vast raam. Een deel is aangetast door houtrot, onderaan het raam. Een stuk van circa 20 cm. Het dubbel glas moet eruit en later teruggeplaatst worden.