Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtrot reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtrot reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtrot reparatie

Kozijn met houtrot repareren

Ik wil graag een offerte voor de reparatie van het kozijn van een erker. Het kozijn is circa 3x2 meter.

Onderdorpel met houtrot repareren of vervangen

Ik wil mijn huis laten schilderen, maar de onderdorpel aan de achterkant vertoont houtrot op een aantal plaatsen. Dit is al een keer gerepareerd. Graag ontvang ik advies en offertes met betrekking tot de mogelijkheden voor duurzame reparatie of vervanging.

Houtwerk ombouw dakgoot repareren

Ik ben op zoek naar iemand die een reparatie aan onze woning uit kan voeren. Een tijd geleden is door een schilder houtrot/worm vastgesteld in de houten ombouw om een van de dakgoten van onze jaren 30 woning. Aan de andere zijde is er wat waterschade aan een goot na een overstroming. Ik zou het graag goed laten bekijken en eventueel laten repareren voordat we verder gaan met het schilderwerk.

Houtrot onderdorpel repareren

Het gaat om een onderdorpel van een raam op de 1e etage van 265 cm breed waarin in het middelste deel over een lengte van 120 cm houtrot zit. Het rotte hout is al deels weggehaald. Omdat het vervangen van het kozijn kostbaar is willen we graag kijken of reparatie mogelijk is. Eventueel aanvullend een prijsindicatie voor vervanging kozijn.

Houtrot reparatie

De onderzijde van de tuindeur is rot. Het gaat om de hoek waarbij de deur open gaat. Het deel dat rot lijkt te zijn is ongeveer 20 cm groot. Kunt u dit voor mij repareren?

Houtwerk kozijnen vervangen en houtrot verwijderen

Sterrenlaan 140 Waddinxveen. Ivm verkoopwoning reparatie van houtwerk vervangen van balken.

Hardhouten kozijn repareren

Het gaat om reparatie van houtrot in hardhouten kozijnen (1e en 2e verdieping). Twee grote diepe plekken circa 10 x 10 cm op hoekverbindingen van kozijnen en het vervangen, dan wel repareren van de glaslatten van een draairaam. Op dit moment is een globale indicatie voldoende. Foto's kunnen op aanvraag gestuurd worden.

Reparatie houten kozijn

Houtrot aan binnenkant van openslaande raam op zolder, slaapkamer. Oorzaak: hoogstwaarschijnlijk condens. Afmeting van de rotte plek die nu zichtbaar is is ongeveer 15 a 20 cm. Graag een indicatie voor de kosten om dit te repareren.

Reparatie van houtrot aan kozijn

Een stukje houten kozijn vervangen. Het is een halve tot een hele dag werk.

Houtrot kozijn repareren

De achtergevel van mijn huis heeft houten kozijn, waarvan de onderste balk is verrot, deze wil ik in zijn geheel laten vervangen en er is ook reparatie nodig van de verticale kozijnbalken die hierop staan. Breedte is 310 cm.