Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning

Houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning

Ik zou graag een wand van 18,5 m2 willen laten bekleden met Moso bamboe "sidepressed caramel" fineer op mdf (kant en klaar te koop) Het is een wand zonder hoeken, maar wel doorlopend van BG naar 1e etage (open vide, zie foto, linkerwand). Ten tweede zou ik graag een lineair lattenplafond op zwart doek (planken 80 mm breed, 15 mm dik, 20 mm opening) (los of evt als systeem van Derako) (40 m2). Ik zou graag een offerte zien van uitvoering inclusief materiaalkosten. Eventueel (optioneel) ten derde het leggen van een "Moso Supreme sidepressed caramel" bamboevloer op de eerste etage (33 m2), al kan dit ook door een vloerenspecialist worden uitgevoerd.

Bouw garage

Wij willen graag een garage bouwen van afm. 8,00 x 6,00 meter. Fundering: stenen muur incl. betonvloer. Dak: wolfskap. Dakbedekking: dakbeschot met dakpannen. Wandbekleding: vuren gewolmaniserd gepotdekseld. Garagedeuren: 2 x dubbele houten deuren. Loopdeur: 'opklampdeur'.

Wandbekleding vervangen door houten ...

Wandbekleding vervangen door houten platen. De schilder start aankomende week, hierom heeft deze klus nogal haast. Als ik in de week van 9 november contact met u kan hebben voor uitvoering van de klus zou dat mooi zijn.

Het betreft de constructie van het ...

Het betreft de constructie van het houten raamwerk en de levering van het houtmateriaal voor het oprichten van een schuur/tuinhuis van 4*5 meter met een hoogte van 3 meter in traditionele stijl. Ik ben op zoek naar een vakkundig timmerman die ervaring heeft met dit soort werk. - De schuur wordt geplaatst op een reeds in eigen beheer aangebrachte stenen muur/fundering (30 cm) - Een en ander dient gedragen te worden door een eiken gebint constructie (4 staanders + 4liggers, 15*15cm) voorzien van schoren. - De wand- en kapconstructie dient uitgevoerd te worden in larix, douglas of verduurzaamd vuren. - De wandbekleding en dakbeschot en -bekleding wordt in eigen beheer aangebracht. Wel dient de wandbekleding (larix/douglas potdeksel) geleverd te worden.

Ik wil in mijn 2 slaapkamers (van 13m2 ...

Ik wil in mijn 2 slaapkamers (van 13m2 en 9m2) MDF wandbekleding laten maken. Gaat om houten stukken van (LxB per sutk): 260x19 cm. Moet nog uitrekenen hoeveel ik precies nodig heb (ik weet dus nog niet precies de lenge of de hoogte van het timmerwerk).