Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten tuinkast maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten tuinkast maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten tuinkast maken

Houten tuinkast maken

Ik wil graag een hardhouten tuinkast van hardhout met een afdakje van dakleer. Afmetingen H x B x D: 2,10 x 1,90 x 0,50 cm.

Weerbestendige tuinkast maken

Ik wil graag een 'weerbestendige' houten tuinkast laten maken. Afmetingen (ongeveer): Hoog: 220 cm, breed: 160 cm, diep: 100 cm. Graag met een naar voren schuin aflopend dak; eventueel met een dakgootje. Er zijn wat trapjes in de tuin. Kan er iemand komen kijken naar de situatie?

Houten tuinkast laten maken

Ik zou graag een stevige tuinkast willen laten maken van geïmpregneerd hout, dat veilig is tegen inbraak. Iets aflopend dak naar achteren. Met dakleer of golfplaat. Vloer is niet noodzakelijk. L 250 cm, D 100 cm, H 180 cm. Ik heb geen materiaal tot mijn beschikking.

Houten tuinkast maken

Ik wil graag een tuinkast laten maken van hout (vuren?). Graag inclusief twee deuren en een plat waterdicht dak. Afmetingen: 200 (B) x 70 (D).

Houten tuinkast monteren

Houten tuinkast met schuin zinken dak (bouwpakket) monteren en waterpas stellen.

Kunststof kozijnen in de woning plaatsen

Vervanging van de kozijnen in de woning. Alles moet door kunststof worden vervangen: - 2 kozijnen begane grond (1480x1800 en 2510x2000). - voorts een tuindeur (1012x2650) inclusief ventilatie rooster en aansluitraam (448x2650) op de begane grond. - 4 exemplaren boven verdieping (1460x1600) en 4 ramen van 650x1150. - alsmede twee dakkapellen met daarin één openslaand raam. Totale afmeting 1340x1110. - daarnaast vervanging houten rabatdelen op voor- en achtergevel, samen circa 7 m2, inclusief aanbrengen isolatie. - een houten frame voor de deur van een tuinkast aanbrengen. Het is een tussenwoning en er is voldoende ruimte voor een steiger.

Tuinhuisje laten vervangen

Mijn oude tuinhuisje is verzakt en deze wil ik laten vervangen voor een klein schuurtje of tuinkast, specifiek voor mijn maaimachine en tuingereedschap. Wel moet het tuinhuis worden gesloopt en afgevoerd. Een nieuw schuurtje of kast moet ik nog aanschaffen. Het is een houten tuinhuisje met een veranda ervoor. Het huisje zal ongeveer 3 meter breed en 1.5 meter diep zijn, met een rieten dakje. Graag maak ik met u een afspraak om te laten beoordelen wat er precies gedaan gaat worden, wat de kosten hiervan zijn en wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een nieuw tuinhuisje/kast.