Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten trap plaatsen

Houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouw project ben ik op zoek naar een offerte voor een houten trap. De verdiepingshoogte is 2800 mm, maat trapgat is 1900 x 1000 mm de trap kan of met een 1 boven kwart of met een boven en onder kwart. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk u offerte.

Tapijt trappen verwijderen en houten trap schilderen

Wij willen het tapijt in ons trappenhuis laten verwijderen + de lijmresten. Het hout onder het tapijt zouden we graag willen laten schilderen. Het gaat om twee trappen met ieder 1 bocht + twee keer een overloop in een oud pand (1896).

Anti slip in een houten trap frezen

Betreft zoldertrap met 13 treden.

Trap aanpassen

Ik verhuis 14 maart naar een woning uit 1900. De (houten) trap is heel steil en recht. Ik wil hem zo laten verplaatsen dat hij "lui" wordt. Op korte termijn bij voorkeur.

Klassieke balustrade realiseren

We hebben een houten trap met een bestaande balustrade. De balustrade zal verwijdert worden. Deze willen we laten vervangen door een balustrade met een klassieke uitstraling, met spijlen en van hout. Het is ongeveer 6-7 meter, vrij standaard. Rond half mei zouden we graag beginnen.

Nieuwe houten trap realiseren

Huidige trap is krom getrokken, betreft een houten steektrap bestaande uit 2 delen en ca. 20 treden. De ombouw blijft staan, de rest moet vernieuwd worden. Graag de nieuwe trap weer van hout.

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Trap minder recht maken

Er zit nu een trap in maar die is te steil. Hij moet luier gemaakt worden en kindvriendelijker. Het is een rechte, houten trap. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Trapleuning met spijlen laten maken

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen. Eventueel willen we ook stootborden laten plaatsen omdat het om een open trap gaat. De trap heeft een gelakt stalen frame met houten treden. De trap heeft 13 treden. We zouden dit zo snel mogelijk willen laten doen, omdat onze 1 jarige het ineens een goed idee vind om alleen naar boven te klimmen. Alleen geen flauw idee hoeveel zoiets zou gaan kosten en we hebben een beperkt budget. Alvast heel erg bedankt! In de bijlage een foto van de trap om een beeld te geven.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een houten trap laten renoveren. Trap met 17 treden, gesloten, en een kwart draai makend naar links. Het moet bekleed worden met laminaat. Het is momenteel bekleed met halve maantjes. Ik zal dit verwijderen, inclusief de lijmresten.

Partners

Partners van Casius