Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten trap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten trap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten trap plaatsen

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Trap minder recht maken

Er zit nu een trap in maar die is te steil. Hij moet luier gemaakt worden en kindvriendelijker. Het is een rechte, houten trap. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Trapleuning met spijlen laten maken

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen. Eventueel willen we ook stootborden laten plaatsen omdat het om een open trap gaat. De trap heeft een gelakt stalen frame met houten treden. De trap heeft 13 treden. We zouden dit zo snel mogelijk willen laten doen, omdat onze 1 jarige het ineens een goed idee vind om alleen naar boven te klimmen. Alleen geen flauw idee hoeveel zoiets zou gaan kosten en we hebben een beperkt budget. Alvast heel erg bedankt! In de bijlage een foto van de trap om een beeld te geven.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een houten trap laten renoveren. Trap met 17 treden, gesloten, en een kwart draai makend naar links. Het moet bekleed worden met laminaat. Het is momenteel bekleed met halve maantjes. Ik zal dit verwijderen, inclusief de lijmresten.

Trapleuning met spijlen laten maken en plaatsen

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen.

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om 1 houten trap (gedraaid) met in totaal 24 treden. De strip verzorgen we zelf.

Traptrede in een open houten trap vervangen

Een trede van onze open houten trap heeft een behoorlijke barst. De trede zakt hierdoor behoorlijk door als je erop staat of loopt. Wij willen deze trede laten verwijderen en vervangen door een nieuwe trede. Het betreft de trap naar de 2e verdieping van een huis uit 2011.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag een andere trap. Ik heb nu een spiltrap en ik wil deze door een houten draaitrap laten vervangen. Het trappen gat moet ook vergroot worden. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Trap vervangen

We hebben een open spiltrap met metaal en houten treden en willen graag een dichte houten trap. Het mag ook een iets rechtere trap zijn (kwartdraai boven). De trap staat in de woonkamer dus evt een trapkast zou ook fijn zijn.

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij wonen in een huurhuis in Heerlen en willen graag een vaste houten trap met 2 knikken naar zolder hebben. Er moet een gat door een betonnen vloer worden gemaakt. De trap moet boven de huidige trap worden gemaakt.

Partners

Partners van Casius