Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een nieuwe houten trap naar de kelder realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een nieuwe houten trap naar de kelder realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een nieuwe houten trap naar de kelder realiseren

Trap zandstralen

Een rechte houten trap die meerdere lagen verf en oude lijm heeft laten zandstralen. (Ongeveer 18 treden)

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag mijn houten dichte binnentrap laten bekleden met laminaat dat ik zelf aanschaf.

Trap plaatsen

Ik wil graag een trap in mijn woning van de begane grond naar de eerste verdieping. Graag een dichte, houten trap. Momenteel staat er niks.

Trapleuning vervangen

De houten, open trap in de hal heeft aan de open zijde een wat gedateerde houten leuning met gedraaide dikke spijlen. Die zouden we willen vervangen voor een strakkere zwarte leuning/spijlen tegelijk met de leuning aan de muurzijde. Dit moet passen bij de industriële deur naar de hal (staal met glas, kleur 9004). Hoelang de trapleuning ongeveer is, durf ik niet te zeggen. Het is wel steiler dan de standaard trappen. De plafondhoogte is 2.45 m. Ik kan de oude trapleuning eventueel afvoeren.

Trap renoveren

Graag zouden wij een trapspecialist naar onze trap laten kijken. Hij kraakt nogal en er zit ruimte tussen de houten verbindingen van de verticale palen en diagonale planken. Bouwjaar huis en trap 1972.

Trapbalustrade maken en installeren

Van onze opgaande trap is de rechter balustrade ooit weggehaald. Op de bestaande houten rand willen we spijlen van hout zetten, die in geboorde gaten moeten komen. Aan het begin een houten ronde pilaar en op het eind aangesloten op de staande pilaar boven. Als leuning een rond model. Alles van hout, evt. geverfd. Foto's beschikbaar. Het hoogte verschil betreft 15 treden. Het beeld op de pilaar gaat eraf en niet terug.

Trap plaatsen

Bij voorkeur een middenboom met stalen balk en houten treden. Optie 2 is een houten steektrap. Tredes graag extra dik (luxere uitstraling). Hoogte trap 276 cm.

Zoldertrap schilderen

Ik heb recent de sleutels van mijn nieuwe woning gekregen. Bij overdracht bleek dat de zoldertrap beschadigd was door het mislukt verhuizen van de wasmachine. uit ee trede is een stukje uit van 1 a 2 cm2, en de verf van een groot aantal treden is eraf tot splinters aan toe. Het is een standaard houten zoldertrap die met een bocht omhoog gaat. Wat kost het om de trap te herstellen en te schilderen? Ik zou graag een offerte krijgen, omdat (weliswaar indirect via de verkoper) de aansprakelijkheidsverzekering van degene die de wasmachine heeft laten vallen deze schade zal vergoeden.

Zinken bekleding op houten balken aanbrengen

Aan de achterzijde v/h/ huis bevinden zich een 3-tal balken. Deze zijn opgebouwd uit planken. Helaas hebben de vorige bewoners, deze balken niet geverfd. Waardoor de bovenste plank flink is aangetast door het weer. Verven hebben we meerdere keren geprobeerd, werkt niet. Vandaar dat we willen kijken of het bedekken van de bovenkant met zink, een betere / haalbare oplossing is. De balken zij 7 meter lang, en 15 cm dik. 2 balken zijn vrij. Op de derde balk rust wel een raster als afscherming van een klein balkon. Met een trap is de situatie goed toegankelijk.

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Ik wil graag een trapgat laten maken in een betonnen vloer zodat er een houten vaste trap gemaakt kan worden richting de zolder. Beide klussen graag opnemen in een offerte.