Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schuurtje waterpas zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schuurtje waterpas zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schuurtje waterpas zetten

tuinhuisje + schuur opknappen

Het tuinhuis en schuur vertonen wat achterstallig onderhoud. Zo moet de dakbedekking worden vervangen van het tuinhuis en mogelijk ook van de schuur. Enkele houten delen zijn aan het rotten en dienen ook te worden vervangen. Het tuinhuisje is ongeveer 3 bij 3 meter en het schuurtje 1.50 bij 2.50 meter.

Houten schuurtje waterpas zetten

Het schuurtje van 150 x 175 cm is eenzijdig verzakt. Om erger te voorkomen moet er misschien een of meerdere spiesen tussen tegelfundering en houten wand geslagen worden. Graag advies en hulp hierbij.

Houten schuurdakje repareren

De dakbedekking van ons houten schuurtje heeft losgelaten. Het betreft 1 baan (van de 4 of 5 banen). Graag wil ik de dakbedekking op het hele dakje vervangen hebben. De afmetingen van het schuurtje zijn ca 3x3m. Het betreft dakbedekking op rol

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil het kozijn inclusief schuurdeur van mijn houten schuur verplaatsen. Het is een standaard houten schuurtje (zie afbeelding) De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in.

Hysop blokhut plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hypsos. 220 x 180 cm. Houten blokhut met een schuin dakje. Op het dakje moet dakleer geplaatst worden. De ondergrond/vloer is al gereed, de blokhut komt waar een schuurtje gestaan heeft.

Schuttingen plaatsen en schuurtje verlengen

Om mijn oprit heen wil ik graag een schutting laten plaatsen, met openslaande deuren (met sloten), zodat er eventueel nog een auto op de oprit kan staan. Dit worden dan 2 deuren waarvan er 1 vaak gebruikt gaat worden (ook om met de fiets door te gaan). De oprit is reeds bestraat. Dit betekent dat er waarschijnlijk tegels en klinkers uit moeten en misschien afgeslepen en een klein deel opnieuw bestraat moet worden. Een schuttingdeur en een gaaspaneel moeten verwijderd worden. Verder staat er naast de oprit een houten schuur die ongeveer 1.50 meter verlengd moet worden. De schuur heeft een dak van golfplaten. Is het mogelijk dat er iemand de schuur en oprit komt bekijken en meten? Tevens dat er samen met mij wordt gekeken hoeveel en welke materialen ik moet bestellen bij de Gamma? Alle materialen wil ik graag laten bezorgen door de Gamma.

Poortdeur vervangen en houten schuur herstellen

Ik wil een nieuwe poortdeur laten maken voor het afsluiten van de steeg tussen mijn woning en een houten schuurtje. Ook moet er een houten plank aan de onderzijde van dat schuurtje worden vervangen, omdat die verrot is. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.

Houten schuurtje plaatsen

Er dient een simpel schuurtje van geïmpregneerd hout geplaatst te worden. De hoogte zal 2.50 meter worden, de lengte 3 meter en 2.80 meter breed. Als dak mag er golfplaten gebruik worden. Het schuurtje komt tegen een schutting aan, er zijn dus 3 zijden waarvan 1 zijde met een deur. Er dient eventueel een klein plastic raampje geplaatst te worden.

Gevelpaneel en boeiboorden vervangen

Aan de voorgevel van mijn huis moet een houten paneel worden vervangen. Betreft het paneel tussen het raam van de begane grond en een raam op de eerste verdieping (ongeveer 20 cm bij 1 m). Daarnaast moeten aan twee kanten de boeiboorden van mijn schuur worden vervangen. Het betreft een klein losstaand schuurtje, per kant is het boeiboord 2,5 meter lang en 30 cm hoog. Een is gaan rotten en wellicht kan dit deels vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Houten bankje en tuinhuis bouwen

Ik wil graag in de erker een houten bankje met klep laten bouwen. In de erker zit een radiator. De erker is anderhalf tot twee meter breed. Tevens willen we een houten schuurtje plat gooien en een houten tuinhuis dat geïsoleerd is plaatsen. Een tuinhuis van ongeveer 4 x 4 meter. Er moet een kantoor in komen en mogelijk een logeerbed. Elektra is al aanwezig.