Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schuiframen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schuiframen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schuiframen vervangen

Houten schuiframen repareren

Ik heb een groot - bijna vierkant kozijn in de voorkant van mijn huis. In dit kozijn zitten 4 ramen. De 2 bovenste ramen zitten vast. De onderste zijn schuiframen. Het veren om ze te laten schuiven ontbreken. In deze ramen heb ik eerder dubbel glas laten zetten, maar nu zijn ze bijna niet meer te tillen. Wat ik graag wil is het volgende: 1. herstel van schuifsysteem onderramen 2. bovenramen iets open kunnen zetten naar buiten toe. Dit vereist wellicht wat creativiteit om dit te maken. Graag maak ik kennis met een timmerman/timmermansbedrijf die mij hiermee kan helpen.

Houten schuiframen vervangen

Ik wil mijn houten schuiframen vervangen met schuiframen met een nieuw systeem en dubbelglas. Het gaat om 4 grote ramen van 120 bij 200 cm.

Nieuwe raamkozijnen plaatsen

Aan de achterzijde van de woning uit 1900 hebben wij op de tweede verdieping 2 houten kozijnen met schuiframen. Graag willen wij nieuwe kozijnen laten plaatsen met naar binnen opendraaiende delen. Wij zijn er nog niet over uit of het kunststof of hout moet gaan worden. De afmetingen van het kozijn is ongeveer 1.30 bij 2.30 meter.

Klemmende deur en ramen afschaven

Klemmende houten achterdeur en 5 schuiframen (hout) in monument klemmen . Mn deur geeft "akuut' probleem

Schuiframen repareren

Een aantal schuiframen in het huis dat we recent hebben gekocht (uit 1890) functioneert niet. We willen de ramen graag weer open en dicht kunnen doen. Het gaat om minimaal 2 en maximaal 4 grote houten schuiframen. Inclusief het weer laten functioneren van het contragewicht. Er zit dubbel glas in de ramen.

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Schuiframen herstellen

Schuiframen herstellen Betreft een oude woning met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Het betreft 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte.

Schuiframen herstellen

Betreft een woning uit 1924 met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, 1. 5 jaar geleden kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijnen en ramen vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die een of meerdere aluminium kozijnen en ramen kan vervangen naar houten kozijnen met ramen. Het gaat in ieder geval om 1 raam van 159 x 160 centimeter (2 ramen, nu schuiframen) en wellicht nog; 1 raam van 124 x 43 centimeter (badkamerraam) en een raam van 246 x 186 centimeter (hoeft niet open te kunnen). Graag zou ik hiervan een prijsindicatie ontvangen.

Happylift patentveren aanbrengen

Onlangs zijn bij ons de ramen voorzien van isolatieglas. Het zijn schuiframen die nu heel lastig opengaan. Er moeten nieuwe raamveren in (happylift patentveren). Het betreft 16 schuiframen met houten kozijnen. Graag zo spoedig mogelijk.