Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schroten vervangen door kunststof in garage en deur verbreden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schroten vervangen door kunststof in garage en deur verbreden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schroten vervangen door kunststof in garage en deur verbreden

Houten schroten vervangen door kunststof in garage en deur verbreden

Samen met de buren willen wij de achterkant van onze garage aan gaan pakken. Nu zit hier hardhout op, maar wij willen dit graag vervangen voor kunststof (Keralit). Daarnaast overweeg ik om meteen de deur te verbreden naar een meter, zodat hier een klein kraantje doorheen past om uiteindelijk ook de tuin te gaan doen. De deur is nu 80,50 cm. Het totale oppervlak is 6 mtr. breed x 2,70 hoog. Kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Ik heb wat foto’s bijgevoegd. Met vriendelijke groet,

Keralit gevelbekleding

Ik wil de houten schroten gevelbekleding vervangen door Keralit. Voor- en achterzijde woning. Prijs inclusief materiaal en montage. Totaal circa 12m³ a 15m³ afmeting van gevel die bekleed moet worden voorkant is 6,3 meter bij 1,0 meter. achterzijde dezelfde afmeting als voor.

Klompenhok bouwen bij een chalet

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting

Schroten plafond verwijderen en aanbrengen

28 m2 houten schroten van het plafond demonteren en afvoeren. Regelwerk uitlijnen en nieuwe kunststof schroten aanbrengen met rvs schietnieten. Uitgesleten voegen van inpandig balkon opnieuw voegen (4 x 3 meter grote tegels van 30 cm).

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een voorzetwand van plaatmateriaal. Afmeting 450 cm breed en 250 cm hoog. Materiaal: gips op houten platen gemonteerd op het frame. Het plafond is van gipsplaat met plastic schroten, de vloer is van beton. De achterwand kan vochtig worden. Geheel glad opleveren. (klaar om te sauzen).

Houten schroten vervangen door kunststof

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met een plat dak met aan de voorzijde een overstek. Ik heb houten schroten op diverse plekken op de gevels en aan de onderzijde van de overstek. Ik overweeg om deze te laten vervangen door kunststof. Het gaat om 3 schroten aan de voorzijde van 520 cm per stuk en 5 schroten aan de achterzijde van 250 cm per stuk. Boven het balkon gaat het om 5 schroten van 100 cm en 5 schroten van 270 cm lang. Aan de zijkant van het huis zitten 2 delen met betimmering. Het gaat om 3 schroten van 470 cm lang en 5 schroten van 410 cm lang. Ik wil graag kleur RAL 6009 (dennegroen). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vinyl schroten op een houten stacaravan aanbrengen

Ik heb een L-vormige stacaravan gemaakt van hout. Deze zou ik graag willen bekleden met onderhouds-vrije vinyl schroten (platen). Ik zou dit graag door een vakman laten doen en ik zou graag willen weten hoeveel mij dat ongeveer gaat kosten. De stacaravan is ongeveer 2.40 meter hoog, 12 meter lang (langste deel), 3,75 meter breed op de kop en de voet van de L is ongeveer 10 meter lang.

Kunststof schroten van de dakkapel vervangen

Ik wil de houten schroten aan de zijkanten van mijn dakkapel vervangen voor kunststof schroten. De kapel is 4 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog. In het midden zit ook nog een stukje schroten (ongeveer 80 cm). Hier naast hebben we twee dubbele ramen.

Onderhoudsvrije boeiborden plaatsen

Ik wil op mijn hoekwoning graag Trespa boeiboorden laten plaatsen over de bestaande houten boeiboorden en op de dakkapel. De onderzijde van de boeiboorden moet worden voorzien van kunststof schroten. Al het materiaal is al besteld en de boeiboorden worden op maat geleverd. Het gaat om ongeveer 24 meter lengte in totaal. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Rotte delen van schuur herstellen

De schuur met houten schroten aan de buitenzijde dient te worden opgeknapt. Ongeveer 18 schroten zijn aan het rotten en dienen te worden vervangen. De deur en de kozijnen van de schuur dienen ook te worden vervangen. Ik zou gelijk de deur van de voorzijde naar de zijkant willen laten vervangen. De schuur is 2 meter breed, 3 meter lang en 2.5 meter hoog.

Partners

Partners van Casius