Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten rabatdelen schuur door kunststof rabatdelen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten rabatdelen schuur door kunststof rabatdelen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten rabatdelen schuur door kunststof rabatdelen vervangen

Houten rabatdelen schuur door kunststof rabatdelen vervangen

Ik wil de rabat delen van mijn schuur laten vervangen door kunststof rabat delen. Voorkant schuur en achterkant schuur. Schuurbreedte 5 meter.

Kozijnen vervangen

Ik zou graag me houten kozijn zien worden vervangen voor kunststof kozijnen evenals de houten rabatdelen vervangen voor kunststof rabatdelen. Het stuk waar de rabatdelen vervangen moeten worden is ongeveer 10 m2. De afmetingen van de kozijnen weet ik nog niet. Ik ontvang graag een offerte.

Kozijn vervangen

Bij het schuren bleek al snel dat het vuren kozijn aan vervanging toe is. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een nieuw houten woningbouwkozijn voorzien van beslag en dubbel glas. Boven het bestaande kozijn zitten er nu 5 rabatdelen en aan de binnenzijde is dit een vrij eenvoudige beplating. Hier zou ik vast glas willen hebben. Is dit mogelijk? Als een andere indeling van het kozijn beter is dan hoor ik het graag. Is het mogelijk om te offreren wat hier van de meerprijs is? Houtsoort Meranti Glas HR++ voorzien van een glasrooster in het vaste gedeelte? Wit gegrond (op terpentine basis? ) Het aanbrengen van nieuw lood Incl. Het plaatsen van het kozijn. Het oude kozijn kan ik er eventueel zelf uithalen?

Onderhoud aan een schuur

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een kleine schuur van 3 x 2,5 meter bij mijn woning. Die schuur is aan de buitenzijde betimmerd met houten rabatdelen die vervangen moeten worden. Ik heb al 45 Zweedse rabatdelen gekocht en die worden hier rond 30 augustus afgeleverd. Ook het kozijn met bovenlicht en de deur laat ik graag even beoordelen. Die vertonen ook slechte delen. Ik hoor graag of reparatie mogelijk is of dat vervanging beter is. Ik ontvang graag uw offerte, met daarin ook een aparte post voor het beitsen van de houten delen.

Gevels betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil mijn houten rabatdelen aan de gevels en zijkanten dakkapel vervangen door kunststof rabatdelen. Het dakkapel heeft zijkanten van ongeveer 2 bij 1 meter. Ook boven de voordeur zit een stuk wat we vervangen willen hebben. Dat stuk is ongeveer 1.50 bij 2 meter. Dan wil ik nog graag de boeidelen van de garage laten vervangen. Hoeveel meters dat is, durf ik niet te zeggen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt. Bij de afvoer van de garage zit ook een kleine lekkage, daar is het nat. Dit moet eigenlijk wel zo snel mogelijk opgepakt worden.

Rabatdelen vervangen

De houten rabatdelen van een L-vormig object (pedicurepraktijk) moeten worden vervangen door kunststof rabatdelen. Graag ontvang ik een offerte voor zowel de rabatdelen en de plaatsing. Alle benodigde details, waaronder een schets met afmetingen van het object en enkele foto's, zijn beschikbaar.

Rabatdelen op de schuur vervangen

Twee of drie rabatdelen aan de lange (onderkant) van de schuur zijn verrot en moeten vervangen worden. De rabatdelen zijn circa 2.50 meter lang. De houten funderingsbalk zal ook vervangen moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

Ik wil de houten rabatdelen die op een deel van onze gevel zitten verwijderen en vervangen voor een witte kunststof variant die onderhoudsarm is en ook op hout lijkt. Tevens graag extra isoleren. Het houten kozijn moet behouden blijven. De oppervlakte is 2270 breed en 2300 mm hoog, inclusief het kozijn. Graag een complete offerte inclusief materiaal en arbeid.

Gevel renovatie met Keralit

Bestaande gevelbekleding van houten rabatdelen vervangen door keralit betreft huisartsenpraktijk, gevestigd in Hoorn NH in voormalig woonhuis Graag situatie ter plekke komen bekijken en offerte op maat maken

Houten achterdeur aanpassen

Momenteel hebben we een achterdeur welke in 1996 is geplaatst. De houten deur is nog volledig in orde, echter we zouden graag meer glasoppervlakte willen waardoor er meer licht binnenkomt. Het lijkt er op dat de deur is opgebouwd uit een deur (2 staanders en 2 liggers) gevuld met rabatdelen (6 stuks) en daarboven het glaspaneel (111,5 x 69 cm) van dubbelglas (aan de binnenzijde zitten glaslatten op de deur). Wat zijn de kosten om in de bestaande deur een nieuw glasdeel (HR++) te plaatsen van circa 180 bij 69 cm (de volledige oppervlakte deur). En is dit wel mogelijk, doordat de rabatdelen dan verwijderd zijn, lijkt mij de constructie minder stevig (is de oplossing dan om 1 rabatdeel te laten zitten)?

Partners

Partners van Casius