Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen

Kozijnen met kiepramen maken in houten deuren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die in onze houten garagedeur 2 smalle raamkozijnen kan plaatsen met kiepramen. Hoogte circa 30-40 cm, breedte circa 80-90 cm. Eea in overleg. Zie de foto's van de houten deuren.

Ramen vervangen

Wij hebben in onze dakkapel voor en achter aluminium raamkozijnen in onze houten kozijnen. Deze zijn oud en krom. Wij zouden daarom graag 6 nieuwe raamkozijnen met glas laten plaatsen. De afmetingen van de ramen zijn ongeveer 885 lang en 530 breed. Aan welk bedrag moet ik dan denken? En komen jullie dan langs om het nauwkeurig op te meten? Hopelijk treffen we elkaar binnenkort.

Houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen

Graag een offerte voor dubbel glas voor 10 ramen in een pand in Utrecht. Ik weet niet wat de afmetingen zijn, die mag u zelf opmeten alstublieft.

Drie raamkozijnen plaatsen

Het betreft het verwijderen van 3 houten raamkozijnen op de 2de verdieping. Hierna dienen er nieuwe houten kozijnen met driedubbele beglazing geplaatst te worden. De ramen zijn 245 cm hoog bij 145 cm breed. Op de derde verdieping moeten de kunststof kozijnen verwijderd worden en nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De afmeting hiervan is 145 cm hoog en 90 cm breed. De kozijnen staan in een opslag ongeveer 20 minuten rijden afstand van de locatie waar deze gemonteerd dienen te worden. De vakman dient deze eerst op te halen en daarna te monteren.

Onderdorpels vervangen

Het betreft een hal, waarvan bij deur en houten raamkozijnen een zestal (onder)dorpels moeten worden vervangen. In twee delen: een deel met drie ramen en een deur en een deel met twee ramen. Daarbij zou het om kunststof of stenen dorpels kunnen gaan. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen van een erkend bedrijf, iemand die bij een branchevereniging is aangesloten.

Houten raamkozijnen vervangen

Graag wil ik een kozijn vervangen, de onderzijde is aan het rotten. In overleg wellicht ook een tweede kozijn vervangen om dezelfde reden. Het bestaande dubbelglas kan opnieuw worden gebruikt. De afmetingen van de kozijnen zijn al volgt hoogte ca. 100 cm breedte ca. 70 cm.

Houten raamkozijnen opknappen

Wij hebben op zolder 3 a 4 houten raamkozijnen (De ramen zijn niet erg groot. 1 dakkapel raam en 2 kiepramen) waar sommige houtrot hebben en anderen gewoon oud zijn en loslaten. Graag zouden wij dat deze kozijnen worden opgeknapt.

Raamkozijnen na poging tot inbraak herstellen

Ik wil graag mijn houten kozijnen en sluitwerk laten herstellen. Bij een inbraak is mijn raam geforceerd welke schade heeft toegebracht aan mijn kozijn. Tijdens het forceren is de grendel waarmee het raam vast zit, losgekomen en beschadigd. Het gaat om het repareren van de schade aan het kozijn, en zorgen dat de grendel vervangen word, om herhaling te voorkomen.

Vervangen kozijnen voorgevel

Deel van houten kozijnen is verrot. Wil dit graag zo goedkoop mogelijk op laten knappen. 7 meter breed, 50 centimeter hoog, in drie planken. Is echt alleen het bovenste gedeelte, dus geen raamkozijnen.

Kozijnen achtergevel vervangen

De achtergevel heeft achterstallig onderhoud, alle 10 de houten raamkozijnen dienen (waarschijnlijk) te worden vervangen.

Partners

Partners van Casius